Ekskluzivno: Jani Pavec nam je predstavil svojo gostilno

30. 4. 2009 | Vir: Govori.se
Deli
Jani s svojo Nino in ekipo Slovenskega hrama. (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

V reviji Lea je Jani Pavec predstavil vse svoje želje in ideje, ki jih ima s tradicionalno slovensko gostilno Slovenski hram v Podborštu pri Komendi.

Jani, človek, ki se vedno premišljeno spušča v projekte, je tokrat zagnan, kot že dolgo ne. »Odprtje, na katerega sem povabil številne prijatelje in znance pa seveda tudi novinarje, je bilo uspešno. Zdaj morava z Nino dokazati, da se s ponudbo, ki jo bomo imeli, da uspeti,« žari od vselja Jani, njegov ponos pa se skriva v prenovljenem in po tradiciji urejenem Slovenskem hramu, ki za Janija ni pomeben le zaradi posla, ampak tudi zato, ker želi dokazati, da je v Sloveniji še vedno premalo domačih gostiln, ki strežejo izključno slovensko hrano. »Velikokrat si tudi sam zaželim kaj iz loncev naših babic, a takšne ponudbe ni veliko. Zdaj imam možnost, da ljudem ponudim nekaj, za kar vem, da vsi radi jemo,« je v polnem zagonu Jani, ki je ekskluzivno za naš spletni portal odprl čisto vsa, še tako skrita vrata gostilnice na gozdnem robu.