Ekskluzivno: Miss Slovenije je bila punk rockerica

Nives Orešnik, Miss Slovenije 2012 v najstnišđki skupini peppermint (foto: MySpace) MySpace
Vir: Govori.se
12. 7. 2012

Bolj kot se bliža čas odhoda Miss Slovenije 2012 Nives Orešnik na Kitajsko, več zanimivih in uspešnih zgod iz preteklosti naše nove misice spoznavamo.

Nives nam je tako v intervjuju povedala, da ne le, da zna igrati na kitaro, pač pa je v srednješolskih letih nastopala v takrat kar precej popularni in glasbeno zanimivi skupini Peppermint. "Skupina je igrala pretežno punk rock glasbo, imele smo kar veliko nastopov, tudi nekaj denarja smo zaslužile," nam je zaupala nekdanja kitaristka Nives, ki se še najbolj od vsega spominja tudi nastopov v živo in tistih na nacionalni televiziji.

"Kar dvakrat smo bile gostje nedeljske popoldanske oddaje na nacionalki, bilo je res odlično," nam je zaupala Nives, ki je bila tako ena redkih slovenskih misic, ki je glasbeno kariero ustvarila že pred nazivom najlepše slovenke. "Na žalost smo potem, ko je prišel čas študija, torej nekje v 3 ali 4 letniku počasi prenehale z glasbo," nam je še razložila Nives.

Posnetke nastopov skupine Peppermint, ki je imela v svojih vrstah uradno najlepšo Slovenko in verjetno s tem tudi najlepšo slovensko kitaristko, si lahko ogledate na našem portalu.