Ekskluzivno: Miss Slovenije ostala brez oblek

Nives Orešnik pred ohodom v Zagreb (foto: DonFelipe) DonFelipe
19. 7. 2012

Le dan po tem, ko je Miss Slovenije 2012 Nives Orešnik odšla na Kitajsko, kjer se bo 18. avgusta udeležila finalnega lepotnega izbora Miss sveta 2012, smo izvedeli, da je naša misica že ostala brez vseh oblek.

"Prispela sem v Peking," je zapisala Nives v sporočilu organizatorju tekmovanja, Agenciji Queen in dodala: "Komaj sem prišla do sem, pa sem že brez najbolj pomembnega kovčka. Na poti do Pekinga so namreč nekje izgubili moj kovček z vsemi najbolj pomembnimi oblekami," je še zapisala v sporočilu Nives, ki je tudi sporočila, da je do Pekinga prišla živa in zdrava, nekoliko utrujena in polna pričakovanj.

Misica, ki je včeraj odpotovala iz Zagreba je po naših informacijah ostala brez kovčka s tekmovalnimi oblekami v katerem je tudi obleka za finalni večer in nacionalna obleka. "Nives se bo zdaj osredotočila na tekmovanje, z obleko in kovčkom se bomo ukvarjali mi, saj je to naša dolžnost, upamo pa, da bo kmalu prišel na cilj in da bo imela Nives na Kitajskem s tem čim manj dela. Dogodek je zagotovo neprijeten, a imamo s tekmovanji veliko izkušenj in bomo zadevo zagotovo rešili v najkrajšem možnem času," nam je povedala vodja tekmovanja Jelka Šajn.