Ekskluzivno: Rokometaš je ujel novinarko!

Prvi pogledi so 'padli' na reprezentančni tekmi. (foto: Goran Antley) Goran Antley
19. 2. 2014

Novinarka oddaje O na Planet TV Aida Smajić in rokometni reprezentant Dragan Gajič sta nov zvezdniški parček. Aida nam je zaupala, kako se je ljubezenska zgodba začela.

''Prvi pogledi so 'padli' na reprezentančni tekmi, ko so rokometaši igrali z Luksemburgom.'' V smehu doda, da se ji zdi, da je bil Luksemburg, saj rokometa ne spremlja, a zdaj se pospešeno posveča temu, da se bo njeno znanje o tej športni disciplini izboljšalo.

Aida

Aida in Dragan sta se spoznala, ko sta s sodelavko snemali prispevek za novo oddajo O, in Dragan je njeno prijateljico prosil za telefonsko številko. Ko jo je dobil, jo je povabil na večerjo, a Aida ga je presenetila z odgovorom, da si želi iti na burek.

''Dobila sva se v središču Ljubljane in šla na sprehod ob Ljubljanici ter končala na pijači. Drug drugega sva presenetila s svojo iskrenostjo in odprtostjo,'' nam zaljubljeno razlaga Aida, ki prizna, da je pogovor trajal nekaj ur. Očitno je Dragan hitro osvojil njeno srce, saj nam zaupa: ''Po nekaj zmenkih sem že bila na letalu za Montpellier.''

Več o sveži ljubezenski zvezi Aide in Dragana izveste v novi številki revije Lea.

Priporočamo