Premiera: Špela Grošelj ima Močno srce

Špela Grošelj predstavlja novo skladbo Moč srca. (foto: Urban Modic) Urban Modic
Vir: Govori.se
16. 5. 2010

Po nekaj tednih trdega dela, usklajevanje in dogovarjanja je s pomočjo dveh najbolj vidnih slovenskih avtorjev Špela Grošelj končno tudi uradno zakorakala na samostojno glasbeno pot.

Ekskluzivno vam namreč predstavljamo skladbo Moč srca, ki jo bo Špela danes predstavila v živo tudi v oddaji Spet doma na nacionalni televiziji. "Delo z Daretom Kauričem in Martinom Štibernikom, s katerima sem sodelovala že v času skupine Atomik Harmonik se je izplačalo, saj sem se zanju odločila predvsem, ker imamo že dolgo med seboj odlično energijo. Oba me poznata in vesta kaj želim in Moč srca je skladba, ki mi je zares všeč," je povedala Špela, ki je kar nekaj časa premišljevala koga izbrati za avtorja svoje prve samostojne skladbe.

V teh dneh sicer Špela, ki je na slovenskih odrih že več kot 8 let, še od časov skupine Foxy Teens, pospešeno vadi tudi s svojo spremljevalno skupino, saj se želi na čim več slovenskih odrih predstaviti v živo. "Ne le, da bomo prirpavili dober program, obljubljam, da bo na naših koncertih resnično pravi žur," nam je še povedala seksi pevka, ki je tudi sama pripravila spletno stran www.spelagroselj.com, čez približno 14 dni pa bo tudi že posnela videospot za svoj solistični prvenec, ki ga lahko slišite tudi na našem portalu.