Ekskluzivno! Z Ivono smo bili pri kirurgu!

7. 7. 2015

Po tem, ko je Ivona v resničnostnem šovu Bar večkrat izrazila željo po bujnejšem oprsju, se ji je že nekaj dni po finalni oddaji želja uresničila.

Dvajsetletna temnolaska naj bi zaposlene estetske klinike Fabjan v oddaji s svojo simpatičnostjo namreč tako očarala, da bo novo košarico prejela kar sponzorsko, na njenem prvem posvetu s kirurgom Maticem Fabijanom pa je bila tudi Nova in izvedela je vse o Ivoninem prvem lepotnem posegu. Lepotica, ki je s svojo pojavo očarala številne Slovence, nikdar ni skrivala, da si želi lepotnega popravka. Njena želja je bila, kot je videti, dovolj močna, saj so jo iz estetske klinike Fabijan kontaktirali kar prek Planet TV. "Rekli so, da so ves čas navijali zame in me spremljali v oddaji, vmes pa seveda videli, kako močno si to želim. Pretekli teden sem imela prvi posvet, kjer smo se tudi dogovorili za poseg. Operacijo imam 15. julija v Fabijanovi kliniki v Celju, do takrat pa me čaka še kar precej priprav," je z navdušenjem hitela razlagati Ivona in dodala, da jo pred tem v začetku julija čaka še pregled krvne slike. "Ravno zaradi tega se moram zdaj paziti. Jesti moram zdravo, zato sem na dieti. Izogibati se moram alkoholu in zmanjšati količino cigaret," pove temnolaska, ki se je na operacijo že začela pripravljati.

Ivona je v svojem slogu očarala tudi kirurga Matica, saj si je s svojo zgovornostjo prav tako prislužila tudi večjo košarico.

"Najprej so mi izmerili obseg prsi, da so ugotovili, kakšno košarico imam zdaj. Oblekla sem si kompresijski nedrček, v katerega so vstavljali različne silikonske vložke, da sem si lahko ogledala, kakšna bi s kakšno košarico bila. Doktor mi je hotel dati 350-mililitrske vsadke, vendar se mi niso zdeli dovolj veliki, zato sem predlagala 425-mililitrske. Ko mi je kirurg izmeril še obseg bokov, je potrdil mojo željo, saj je rekel, da bi bila ta velikost idealna glede na moje mere telesa," pojasni Ivona, ki bo v sredini julija že ponosna lastnica košarice D. Kljub bolečini, ki sledi operaciji, pa se Ivona posega ne boji, saj pravi, da ima izredno visok prag bolečine. "Vem, da bom mogla 14 dni po operaciji veliko počivati in nositi poseben nedrček, če ne želim imeti novih prsi pri popku," je v smehu povedala Ljubljančanka in dodala, da bo že na dan, ko bo operirana, lahko zapustila bolnišnico.

"Poseg traja le 45 minut. Če bo šlo vse po načrtu, bom ostala tri ure na opazovanju, potem pa bom že lahko odšla domov," s samozavestjo pojasni Ivona.

KAJA MILANIČ, foto: Primož Predalič