Ela z novo skladbo in novo psičko

Ela je svojo Olivijo že videla in jo takoj vzljubila. (foto: DonFelipe) DonFelipe
Vir: Govori.se
28. 4. 2010

Vse bolj prepoznavna pevka Ela je za pomladne in poletne dni pripravila tudi temu primerno skladbo.

»Prav pomladna in sveža je, potrudila sem se, da bodo poslušalci v njej našli poletno skladbo, ki bo, upam, tudi odlično sprejeta na radijskih postajah,« je optimistična Ela z napovedjo za svojo novo skladbo Kakor magnet, ki jo lahko slišite tudi na našem portalu.

»Vesela sem, da je skladba dobila tudi odlično preobleko po zaslugi ekipe Dee Jay Time. Tako je še bolj vroča in priznam, da sem bila kar presenečena nad tem, kako dober odziv je skladba doživela pri testnem poslušalstvu. Pesem bo tudi na eni najbolj zaželenih kompilacij DJ TIME BELI ALBUM,« je ponosna Ela.

Ni pa skladba Kakor magnet edina novost v Elinem življenju. »Doma imamo velikega psa in mačke, sedaj pa že dlje časa živim sama in v mojem stanovanju je včasih kar pusto. A prihodnji teden se bo to spremenilo, saj mi bo družbo kmalu delala višavska terierka Olivia. To je bila sicer tudi moja dolgoletna želja in bralci vašega portala bodo prvi videli njeno sliko,« se trenutka, ko bo mala kepica postala samo njena, že veseli Ela, ki bo zdaj zagotovo imela pestro poletje.