Elegantna in zagorela Špela Močnik požela vso pozornost v obleki, ki poudari njeno postavo

Elegantna in zagorela Špela Močnik požela vso pozornost v obleki, ki poudari njeno postavo (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
20. 5. 2021

Postavna novinarka in voditeljica se je pred kratkim skupaj z družino mudila na počitnicah na Siciliji.

Špela in njen partner imata skupaj kar štiri otroke - ona enega, on pa tri, tako da so vsake počitnice sproščujoče in vesele. Tudi tokrat so bile, a zaradi protikoronskih ukrepov nekoliko drugačne.

Preberite si še: Špela Močnik v kopalkah: Tako bujno oprsje kaže na Siciliji in osuplja na plaži

V času njihovega dopustovanja so bile številne atrakcije še zaprte, prav tako kot bari in restavracije, a vseeno so se imeli zelo lepo. Kot je sporočila prek družbenega omrežja, so se otroci celo že kopali.

Špela je na Siciliji uživala v sprehodih po plažah, kar se pozna tudi na njeni polti, saj je ob vrnitvi pred kamere zagorela. To so opazili tudi zvesti gledalci priljubljene oddaje Dobro jutro, ki jih je pogled na njo razveselil in razvedril. Tudi zaradi lepe in lahkotne obleke, ki poudari njeno postavo.

Obleka s črtastim vzorcem ji resnično lepo pristoji, tako kot odprti in elegantni sandali z visoko peto. Videti je mladostno in sproščeno, tako da ni nič čudnega, da so jo njeni sledilci zasuli s komplimenti. Očitno si je med počitnicami nabrala novih moči in dodatno energijo, kar se opazi tudi pred kamerami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik (@spelamocnik)