Elitna primorska vila zakoncev Šimonka – se prodaja?!

Elitna primorska vila zakoncev Šimonka – se prodaja?! (foto: Agencija Vila Portorož) Agencija Vila Portorož
Vir: Nova
15. 1. 2018

Ugledni slovenski menedžer Tibor Šimonka, danes predsednik uprave podjetja Perutnina Ptuj, ki je poročen s Karin, nekoč Ziherl, ki jo je slovenska javnost prvič spoznala, ko je bila pred leti dekle slovenskega manekena Alana Kobilice, prodaja eno največjih obalnih vil na Maliji nad Lucijo.

Ogromna večmilijonska vila s prečudovitim pogledom na morje je iz Portoroža na hribu nad Lucijo v naselju Malija videti kot grad. Mi smo med raziskovanjem spletnih strani Vile Portorož, kjer se med raznoliko ponudbo nepremičnin prodajajo tudi luksuzne nepremičnine, naleteli na prodajo luksuzne vile znanega slovenskega poslovneža. Vila v velikosti 909 m2, na zemljišču 2662 m2, se prodaja za vrtoglavih 2.900.000 evrov.

Sam opis nepremičnine za bodočega kupca, kot so zapisali, je res sanjski. "Prodamo luksuzno vilo v IV. gradbeni fazi z odprtim pogledom na celoten Piranski zaliv, soline in morje vse do Italije. Zasnovana je kot vila za gospodarja, v povezavi s hišo za goste, z vinsko kletjo, večjim zunanjim pretočnim bazenom in spa sobami za razvajanje. Vila je vsa v kamnu, lesu in steklu. Zaključuje se z vrhunskimi materiali, kupec pa si bo po želji sam izbral notranje pohištvo. Nahaja se na vrhu hriba, le 5 min iz centra Portoroža, in je primerna za vse, ki želijo biti v miru, pa vendarle blizu centra. Za vse, ki ljubijo prestiž!" so zapisali na straneh agencije.

A glej ga zlomka, pri preverjanju, ali gre primorska vila oz. grad zakoncev Šimonka res v prodajo, smo se po tem, ko nam ni uspelo dobiti gospoda Tiborja, obrnili kar na njegovo ženo Karin, ki nam je brez zadržkov poslala sporočilo: "Pozdravljeni, hvala za obvestilo. Hiša ni naprodaj, nepremičninska agencija ima še stare informacije. Jih bomo obvestili, naj umaknejo oglas. Lep večer."

Ni kaj, kot da za konec podamo dobronameren nasvet vsem slovenskim nepremičninskim agencijam, da je treba oglase prodaje, oddaje in najema nepremičnin vedno preverjati in spletne strani redno vzdrževati s svežimi informacijami. 

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: Agencija Vila Portorož, Nina Keder

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri