Ta pri nas znana zvezdnica je premagala alkoholizem, pri svojih 60. letih pa je zdaj videti takole

1. 4. 2024
Deli
Ta pri nas znana zvezdnica je premagala alkoholizem, pri svojih 60. letih pa je zdaj videti takole (foto: Profimedia)
Profimedia

Še dandanes ima čudovito postavo, zaradi katere so ji dali vzdevek The Body.

Čeprav je že v sedmem desetletju, ima legendarna avstralska manekenka Elle Macpherson še dandanes čudovito in vidko postavo. Svoje čase je veljala za enega najbolj priljubljenih svetovnih top modelov. Še dandanes se brez težav sprehodi po modnih pistah, kar je pokazala na odprtju Festivala mode v Melbournu.

Ima sicer nekaj gubic okrog oči, a njen videz je resnično mladosten. Videti je odlično, tako da številni mislijo, da se je zatekla k estetski kirurgiji. Sama že več let trdi, da to preprosto ne drži. "Nikoli nisem imela take operacije, ne nameravam je narediti, saj vem, da se zadeve lahko hitro sfižijo. Morda se vam zdi, da ste v tem primeru videti mlajše, a to ni tako, kot bi moralo biti. Zato se trudim, da vse ostane naravno," je že pred časom dejala za Telegraph Magazine.

Profimedia

Spraševali so jo, ali je kdaj uporabila botoks ali polnila. "Ja, preizkusila sem vse živo. Čas dela proti pojemu obrazu. Včasih ste videti še slabše, ko naredite take stvari. Malce se bojim in se nočem spuščati v nekaj, kar ne poznam dovolj," je zatrdila slavna manekenka.

Sicer pa slabi časi za njo niso nobena novost, saj je imela v preteklosti težave s svojim zdravjem. Leta 2014 je trpela zaradi težav s prebavili oziroma zaradi povečane prepustnosti črevesja. Posledica tega je, da delno neprebavljena hrana in toksini pridejo v krvni obtok, kar je zelo slabo za organizem. Težavo je rešila z vegansko prehrano.

Prav tako je imela težave z alkoholom, kar je priznala tudi sama. "Leta 2003 sem nehala piti, saj sem čutila, da ne morem biti povsem prisotna v svojem življenju. To je bila osnova za boljše spoznavanje same sebe," je lani dejala v intervjuju za Vanity Fair. Dodala je, da od takrat ni več pila in se lahko pohvali z 20-letno abstinenco.

"Treznost zahteva disciplino in vztrajnost, a ne boste v redu in prisotni v svojem življenju ob alkoholu. Zelo je težko spoznati sebe, če se omamljaš," pravi manekenka. O razlogih, zakaj se je zatekla k pitju, pravzaprav ne govori, a številni ugibajo, da je razlog za to preobremenjenost z delom in nekateri dogodki v njenem zasebnem življenju.

Očitno ji je uspelo prebroditi slabe čase. Zdaj je v zvezi z ameriškim kitaristom, 55-letnim Doylom Bramhallom. Pogosto potujeta in očitno sta - sodeč po objavah na njenem Instagram profilu - preprosto srečna drug z drugim, čeprav je med njima precejšnja razlika v letih.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord