Elmir Nikočević: Našel je svojo kraljico

Elmir Nikočević: Našel je svojo kraljico (foto: Lea Press) Lea Press
Vir: Lea
30. 3. 2016

Provokativni Škofjeločan in nekdanji tekmovalec šova Bar, Elmir Nikočević, ki je nase opozoril kot samooklicani kralj čistoče, je prevzel vlogo glavnega opravljivca v pogovorni oddaji Big Brother Klub, kjer se pogovarjajo in obrekujejo dogajanje v najbolj luksuzni hiši daleč naokoli, in to povsem brez cenzure.

Čeprav je Emi že velikokrat potrdil, da ga privlačijo moški, je tokrat dokazal nasprotno, našel je namreč svojo kraljico: "Moja favoritinja je definitivno Mirela, ki po značaju močno spominja name. Punca je čustvena, urejena, direktna, unikatna in predvsem zabavna, kot sem jaz sam. Zame je nedvomno kraljica brez primere," nam je povedal. Ne, Emi torej ni sveže zaljubljen, ampak ima v mislih svojo favoritinjo v omenjenem šovu, Mirelo Lapanović. Šel je celo tako daleč, da se je za njeno dobro ime v zadnjih oddajah prerekal z drugimi komentatorji, najbolj sta si v lase skočila z nekdanjim tekmovalcem Big Brotherja Tomažem Jerajem, ki se nikakor ni strinjal s tem, da je Mirela kraljica.

Ima sanjsko službo

Je velik oboževalec šova Big Brother, lani pa ga ni mogel gledati, saj je bil ravno takrat tudi sam v izolaciji. A zgovoren Škofjeločan je vedno na tekočem z dogajanjem: "Priznam, lanski Big Brother je bil edini do zdaj, ki ga žal nisem mogel redno spremljati, saj sem bil odsoten. Sem si pa po prihodu domov prebral veliko člankov in ogledal posnetke za nazaj ter zelo užival. Imel sem svojega favorita. Po šovu sem v radijski oddaji, ki sem jo imel na Radiu Sora, gostil tudi nekaj tekmovalcev in jih tako bolje spoznal." Prav zato je bil zelo vesel povabila k sodelovanju pri produkciji letošnjega šova: "Bodimo torej realni in si ne mečimo peska v oči, dajmo si raje opeko. Saj veste, kako unikaten sem, tako da nedvomno najbolj poživim to oddajo, jo naredim zanimivo. Ne vem, ali bi se še kdo tako dobro znašel v tej vlogi. Bilo je sanjsko, na začetku pravzaprav sploh nisem mogel verjeti, da so izbrali prav mene. Priznam, sem brez dlake na jeziku in izredno direkten, verjetno jih je to prepričalo. Skakal sem kot majhen otrok. Da bi nekoč imel svojo rubriko v oddaji o resničnostnem šovu, so bile moje sanje že od otroštva in zdaj jih živim."

Nesoglasja v studiu

Že v prvih nekaj oddajah smo lahko videli kar nekaj sporov med komentatorji, saj imajo zelo različno mnenje o dogajanju. Emi pa vseeno z veseljem doda, da se odlično razumejo: "Z vsemi komentatorji se dobro razumem in menim, da smo se vsi odlično znašli v tej vlogi. Hvala bogu smo različni, zato pride do nesoglasji med oddajo, a ko kamere ugasnejo, vse skupaj vedno zabavno končamo." Tako kot si med sabo nasprotujejo komentatorji, tudi Emi ne mara vseh tekmovalcev. Najbolj antipatičen je po njegovem mnenju Alen. Čeprav je Big Brother Klub samo še ena od njegovih izpolnjenih želja, Emi po koncu šova ostaja v svoji redni službi: "Že kar nekaj časa pred oddajo sem nehal delati na radiu in se vrnil na banko, kjer delam kot bančni svetovalec. Tudi po končanem šovu bom ostal tam, delo z ljudmi mi neizmerno ustreza. Eno za drugo kljukam izpolnjene želje po seznamu. Sem natakar, udeleženec resničnostnega šova, televizijski komentator, voditelj, bančni svetovalec ... Vse to, o čemer sem v otroštvu sanjal, da bi nekoč rad počel. V svojem življenju neizmerno uživam."

Big Brother je težji od Bara

  • Po udeležbi v kateremkoli resničnostnem šovu dobi človek povsem drugačen pogled na vse skupaj. Tudi barovec Elmir je povedal: "Glede na to, da sem že bil v enem izmed šovov, bi verjetno zdržal tudi v takšni situaciji, saj sem borec v življenju, ampak treba je vedeti, da gre za okoliščine, na katere človek psihološko v zunanjem svetu ni navajen. Ko se enkrat udeležiš šova, na vse skupaj gledaš povsem drugače. Lahko je biti samo ocenjevalec brez lastne izkušnje. Sodelovanje v šovu je zelo dobra življenjska šola. Spoznaš sebe, vidiš, kje so tvoje meje, ter odkriješ, da je veliko ljudi, ki raje živijo v nerealnem lažnem svetu, kot da bi se soočili s kruto realnostjo."

Priporočamo