ElTyeb in Mateja: Polila svoj poročni album

Vir: Lea
6. 1. 2009
Znani parček si je po poroki privoščil nepozabno potovanje v egiptovsko letovišče Šarm el Šejk. Po prihodu v domovino in dokončni selitvi v našo prestolnico pa sta dočakala tudi svoj poročni album.

Tyeb in Mateja sta se konec tedna odpravila v deželo dobre vinske kapljice v velikem pričakovanju, kakšna bosta na fotografijah, ki ju je zanju pripravil uradni fotograf poroke Peter Klinc.


NEZGODA ŽE NA ZAČETKU
Družba se je pozno popoldne srečala na kavi, kjer je Peter Tyebu in Mateji tudi pokazal končni izdelek. In Mateja še dobro ni odprla albuma, pa je že završalo: “Pazi!” A je bilo žal prepozno. Mateja je s kavico polila poročni album in nikomur ni bilo nič jasno. “Jaz se sicer nisem preveč obremenjeval, ker imam vedno pripravljeno ‘varnostno mrežo’. Tyeb pa je bil na svojo ženo precej jezen, češ kako je nerodna,” nam je zaupal Peter in dodal, da je stvar rešil še v istem popoldnevu.


PREDAJA BREZ ZAPLETOV
Peter je vse hitro uredil in politi poročni album nadomestil z novim, popolnoma enakim, tudi vsebina znotraj je ostala nespremenjena. “To znajo le profesionalci in Peter je gotovo eden izmed njih. Fotografiral je že poroko košarkarja Matjaža Smodiša, pa rokometaša Uroša Zormana, Mira Cerarja, Gregorja Hafnerja … Ob poroki je postal tudi najin dober prijatelj, zato se naše sodelovanje z zanimivimi projekti zagotovo nadaljuje,” pove Mateja, ki je skupaj s Tyebom v poznih večernih urah Novo mesto zapustila s širokim nasmeškom na obrazu.