ElTyeb šprical po joških!

Vir: Nova
31. 8. 2009

Že tako vroče in neznosno poletje je ElTyeb Gruden izkoristil za še bolj vročo in razvratno promocijo svoje vinske kleti. Frčali so nedrčki, frčale tangice, liker pa je tekel po vseh špranjicah.

Desetdnevne avanture na otoku Krf najbolj prepoznaven obraz Big Brotherja verjetno še dolgo ne bo pozabil. Prvič zato, ker ga je ob prihodu domov čakala že nova promocija v okviru prireditev Noč v Stari Ljubljani, drugič pa tudi zaradi neizmerne utrujenosti, saj je v času bivanja na grškem otoku ponoči delal, spal pa povprečno le tri urice proti zgodnjemu jutru.

Perverzija ne pozna meja

Da je še vedno vroč in prepoznaven obraz, pove dejstvo, da s svojo soprogo Matejo in prijateljema Jeanine ter Marcelom že v prvih večerih s svojimi koktejli ni dohajal strank.

»Bilo je dobesedno noro. Ljudje so naročevali en koktejl za drugim, naredili smo jih tudi po tristo na noč. Otok Krf mora človek doživeti, z besedami je dogajanje težko opisati.«

Ravno koktejli pa so poskrbeli tudi za to, da se je številnim lepotičkam razvezal jezik. Še bolj, ni jih bilo malo, ki so brez zadržkov razvezale nedrček in na ogled postavile tudi svoje 'brazilke'. Tyeb je pričakoval veliko žura, da bo v zraku ves čas prisotnega toliko seksualnega naboja, pa si niti v sanjah ni predstavljal.

»Lepega dne sem se na plaži znašel sredi pravega razvrata, vsi prisotni so pograbili fotoaparate, sam pa sem izkoristil priložnost za čim boljšo promocijo. Pograbil sem svoj liker in začel polivati parček, ki se je brez ovir predajal intimnim užitkom,« zaupa Tyeb in doda, da se sam verjetno na takšen način ne bi mogel nikoli izpostaviti kar vsem na očeh. Liker je tekel po joških in se ob žgočem soncu topil med vsemi špranjicami.

»Jezik je tudi vpričo vseh šel tja, kamor gre ponavadi le za štirimi stenami,« v smehu pripoveduje Sudanec, ki se je obenem na lastne oči prepričal, da morajo poročeni moški na takšna potovanja nujno s seboj vzeti soproge, sicer zna biti vse skupaj, hočeš nočeš, preveč nevarno. Zato ga toliko bolj veseli dejstvo, da je imel v času delovnega dopusta v Grčiji ves čas ob sebi svojo Matejo.