Elvis Džafič: Slovenski nogometaši brez izgredov v leto 2018

19. 12. 2017

Nekateri nogometaši častijo pretepe, drugi so zadržani. Enako velja za nogometne navijače. Poznani so nam organizirani huligani, ki so na svoje podvige ponosni in take, ki šport spremljajo z mirnimi živci.

am organizirani huligani, ki so na svoje podvige ponosni in take, ki šport spremljajo z mirnimi živci. Letos se v Prvi ligi Telekom Slovenije (prenosi na Šport TV), ni zgodilo nič pretresljivega do prve pavze.

Januarja se začno spomladanske tekme in nogometaši v tem času počivajo in uživajo v prazničnih radostih. Elvis in NK Triglav Kranj: »Že lep čas ni bilo nekih posebnih izgredov na igrišču. Nobenih pretepov ali podobno. Sem pa tja kakšno prerivanje, par kletvic pa se strasti hitro pomirijo. Spomnim se pa tekme letos poleti (pokal konfederacij skupine A) med Mehijo in Novo Zelandijo. Grdo. Nešportno. Ali pa incident francoskega Evraja v tekmi proti Vitorii Guimaraesu na Portugalskem. Tista brca v glavo je bila res zelo, zelo grda. So ga suspendirali, ampak to ne sodi nikamor, ne samo med šport. Tako da imam novoletno željo – čim manj nasilja – velja za vse, ne samo za nogomet.«

Priporočamo