Mladi kulinarični virtuoz in član MasterChefove karavane, ki kuhalnico vztrajno vrti zmagi naproti, nam je na radovljiškem Festivalu čokolade postregel z unikatnimi sladicami, na katere je neizmerno ponosen.
Elvis svoje znanje nadobudno predstavlja na televizijskih zaslonih, pred kratkim pa ga je pokazal tudi na že tradicionalnem, šestem Festivalu čokolade. Tematika je razumljivo čokolada, vendar je, po njegovem pripovedovanju, želel vključiti še značilne slovenske okuse: "Med, na primer, je tipičen za Radovljico, kot tudi pehtran in ajdova kaša."
Obiskovalce je posladkal z dvema specialitetama – La'Macarons ala Elvis, makaroni po Elvisovem receptu, in Sladko Radol'co, lončkom s peno iz mlečne čokolade z medom. Videli smo fuzijo drobljenca ajdovih kokic s čokolado, jagodni gel s svežo meto, peno jogurta in pehtrana, kaviar manga in pasionke ter biskvit z evkaliptusom, za piko na i pa je dodal še nekaj svežih rožic.
Novo na Metroplay: Bojan Cvjetićanin o novem albumu, najbolj osebnih pesmih in kakšen je na domačem kavču