Ema 2010: Peterček za v izložbo!

Vir: Lea
25. 2. 2010

Zaključni večer Eme je tokrat postregel s pravim modnim koktajlom raznovrstnih slogov. Nekateri so blesteli, drugi so rahlo zašli s poti. Medtem ko nas je sobotni večer spravil v totalno melanholijo, pa nam je nedeljski večer vsaj zacelil nastale rane.

Končna ocena: kiksov je v primerjavi z minulimi leti občutno manj. Pozna se, da so slovenski estradniki začeli zaupati modnim oblikovalcem, vseeno pa smo pri večini, razen pri nekaterih svetlih izjemah, pogrešali nekoliko bolj osebni slog, tisti kanček več, da bi lahko rekli: To je to! Predstavljamo vam peterico, ki si zasluži vso pohvalo:

Nuša Derenda

Vselej drugačna, vselej prvinska. Pohvalili bi, da se je odločila za toaleto v kožnem odtenku oblikovalke Urše Drofenik, ki je na prvi pogled povsem preprosta, a natančen ogled kreacije daje vedeti, da ima prav vsak detajl svoj namen. Manj je več, je vodilo, ki ga slovita pevka vselej upošteva in mi ji potrjujemo.

Marko Vozelj

Čeprav vse preredko namenjamo pozornost tudi moški populaciji, pa vam tokrat predstavljamo sodobnega moškega v pravem pomenu besede. Marko Vozelj je posegel po klasični, a trendni črno-beli kombinaciji, vse skupaj pa je začinil z več kot energičnim nastopom, kar je delovalo popolnoma sveže in prav nič vsiljivo.

Nina Pušlar

Favoritinja letošnje Eme se je tokratnega nastopa lotila, kot se spodobi. Sprememba številka ena: nova barva las – perfektno, sprememba številka dve – iz upornice se je prelevila v pravo damico, sprememba številka tri –  dodelana celostna podoba slovitih sester, ki veljata za dobri vili: Nine in Maje Šušnjara.

Saška Lendero

Naše estradnice se sicer večinoma nesrečno iščejo, kljub temu pa vam lahko predstavimo pravi material za Evrosong. Drage dame in gospodje, kraljica glasbene scene se je vrnila in tudi tokrat se z njo ne gre igrati, saj Saška natančno ve, kako se stvarem streže. Bravo, Saška!

Brigita Šuler

Iz leta v leto smo se spraševali, kaj za vraga se gre naša draga Brigita Šuler, tokrat pa smo ostali brez besed. Brigita se je končno tudi stilsko prebudila. Klasična toaleta kreatorja Tonyja Bowlsa v modrem odtenku je iz nje naredila pravo damo. Čestitke!