Ema Flora Lotrič: Še enkrat na maturo

6. 6. 2017 | Vir: Story
Deli

7. junija bo na slovenskih odrih premierno uprizoritev doživel muzikal Vesna, s katerim že nekaj tednov živi in diha tudi glavna igralka Ema Flora Lotrič. In kako se znajde kot lik v komediji, ki je v preteklosti že prejela oznako ene izmed najpriljubljenejših domačih komedij vseh časov? Odlično! 

"Zdaj delamo na polno. Popoldneve tako navadno preživim v dvorani na vajah, obenem delam še za fakulteto in se učim," nam je v nekaj besedah svoj delavni ritem opisala Ema Flora in dodala, da so njeni spomini na maturitetne dni, okoli katerih je zgodba Vesna tudi spletena, še kako živi.

"Zame je bilo to obdobje zelo naporno, polno stresa in učenja. Poleg mature sem se namreč morala učiti še za certifikat za študij v tujini, saj na Dunaju študiram poslovno ekonomiko," nam je povedala igralka in dodala, da je bilo poletje po tem zanjo najlepše do zdaj. Ne glede na naporen delavni ritem pa ji delo nekoliko lajša to, da imata z Vesno veliko skupnih točk.

"Obe sva sanjavi, romantični, a tudi trmasti. Tudi jaz sem imela stroge starše, imela sem dobro vzgojo, bila sem pridna učenka, tako kot Vesna, pa sem tudi jaz trenirala plavanje," nam je še povedala Ema Flora in dodala, da je zaradi tega njeno delo nekoliko lažje.

Cosmopolitan

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Cosmopolitan23/2017

Naročite se na revijo Cosmopolitan:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 23/2017

Story 23/2017, od 01. 06. 2017