En vikend je prinesel kar dva zmagovalca!

Tako se je zmage veselila Adriana v družbi prijateljic s Kmetije in družine.
 (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lady
4. 1. 2017

Vikend pred prazniki je prinesel kar dva nova zmagovalca resničnostnih šovov. V soboto smo se tako mudili na finalni oddaji Kmetija: Nov začetek in med prvimi spregovorili z zmagovalko Adriano Košenino, v nedeljo pa smo v studiu spremljali še finale 6. sezone oddaje Slovenija ima talent, v katerem sta slavila glasbenika 'Wild Art'.

Kmetija: Nov začetek je po treh sezonah končno postregla z zmagovalko. Adriana, ki se je v superfinalu pomerila z Zaro Ilić, je po treh dvobojih le prejela ček za 50.000 evrov, kot nam je povedala, bo del denarja namenila za dokončanje in obnovo domačije, na kateri živi. Adriana tudi po tem, ko je v roke prijela veliki ček, ostaja skromna, saj nam je povedala, da bo še naprej delala v baru kot natakarica, poleg tega pa bo, kot je obljubila, svoji družini privoščila skupne počitnice, svojim prijateljem s Kmetije pa veliko zabavo, o kateri se bo še dolgo govorilo. Svetlolasa Adriana je s svojo vztrajnostjo, kot je videti, prirasla k srcu tudi voditeljicama Jasni Kuljaj in Špeli Grošelj, ki sta tik po zaključku šova priznali, da sta potiho navijali za 'levo krilo'.

"Vseskozi sem morala biti objektivna, saj se neko opredeljevanje od mene ni pričakovalo niti zahtevalo. Vsekakor pa sem samo človek in imam simpatije. Moram priznati, da sem se malce bolj nagibala k levemu krilu. Ti trije finalisti so mi bili bolj simpatični in nekako se nisem mogla odločiti, komu privoščim," je namreč priznala, ko je bilo že vsega konec. In kljub temu, da je Zari v superfinalu zmaga za las spolzela skozi prste, nam je po zaključku šova priznala, da sama nad izidom ni razočarana, je bil pa toliko bolj razočaran Matjaž, ki je boj za veliko zmago v soboto zaradi najmanjšega števila prejetih glasov zapustil prvi. 

In ko se je sobotna evforija polegla, smo v studiu POP TV podlegli novi. Finalna oddaja Slovenija ima talent je bila tako kot vsako sezono do zdaj težko pričakovan dogodek, ki je številne gledalce pred malimi zasloni pustil razočarane. Če lahko sklepamo na podlagi komentarjev z družabnih omrežij, so gledalci od finalistov pričakovali veliko več, saj jih je večina med njimi menila, da so bili njihovi finalni nastopi slabši od avdicijskih in polfinalnih. Kljub vsemu se je slovensko občinstvo odločilo in zmago namenilo 14-letnima glasbenikoma, ki skupaj ustvarjata pod umetniškim imenom WildArt, kot sta nam povedala, pa za prihodnje dni nimata nobenih posebnih načrtov. Čeprav njuna glasbena spretnost ni vprašljiva, sta veliko manj navdušenja med novinarji požela s svojimi odgovori, saj bi se številni zdaj strinjali s tem, da je bilo Anino 'opozorilo', da naj tudi po zmagi ostaneta prizemljena in nevzvišena, še kako smiselno.

Prav veliko nam torej nista povedala, jasno pa je, da si bosta denar razdelila po načelu 'pol pol', Lenart pa je že prepričan, da bo velik del nagrade namenil nakupu novega čela, saj bo za tega odštel med 15.000 in 20.000 evri. To ni bila njuna edina nagrada. V ponedeljek se namreč nista odpravila v šolo, kot sta nam povedala, so bile tudi učiteljice med njunimi pripravami na finalno oddajo do njiju nekoliko prizanesljivejše. "Šola je zdaj malce trpela, ampak se je splačalo. Tako ali tako pa bova prinesla noter. Saj nisva cvekarja," sta nam še povedala.