Energijska napoved: Maj ima ključno nalogo pri ozdravljenju obče zavesti

26. 4. 2021
Deli
Energijska napoved: Maj ima ključno nalogo pri ozdravljenju obče zavesti (foto: Pixabay)
Pixabay

Z neverjetnim navdušenjem pišem te vrstice. Kajti, končno bom lahko spregovoril o energijski materiji, ki je vseh teh štirinajst mesecev držala zadevo pod nadvlado zla. In na drugi strani tudi o energiji, ki je skrbela za to, da se občemu človeštvu na Svetu ni zgodil drastičen prelom v zavedanju svoje lastne energije. 

Drži, da so na Svetu, predvsem v Evropi, postavljeni določeni ukrepi in omejitve, ki določenim veljakom omogočajo nadzor nad ljudstvom. Vse skupaj bi lahko imelo drastične posledice, če mi kot obče ljudstvo iz strani Najvišjega, ne bi bili deležni tolikšne podpore in zaščite, ki so nam jo v teh mesecih in tednih, iz dneva v dan, predajali. Saj so dobro vedeli, da se vse, kar je prežeto s temo, v enem samem trenutku, razblini v nič. 

Vse v energijskem svetu ima svoj pomen in namen. Tako tudi ni naključje, da ima maj, v sozvočju lastne energije s sozvočjem energije letošnjega leta, zelo pomembno in ključno nalogo pri ozdravljenju obče zavesti. Vse, kar je imelo mogočnost vladati v teh mesecih, tednih in dneh, počasi zgublja na svoji moči, saj se s skrivnostno energijo, ki jo prinaša peti kolovrat leta (mesec maj), kot zgodovinska resnica, magično poveže z energijsko močjo ljubezni. 

Ko se ti dve mogočni silnici združita, govorimo o velikem poku. Govorimo tudi o novem življenju in ne nazadnje, govorimo tudi o zmagi nad vsem zlim. Tako previdno pišem o tem, zaradi tega, ker se bo dogodilo, da se nam bo lahko dozdevalo, ali pa bo v mesecu maju celo videti, kot da vse že preživeto, živimo še enkrat. 

Skrivnostna petica v petici, kar predstavlja mesec maj v letošnjem letu(2021), tako prinaša premnoga razodetja, ki bodo mnogim lahko pojasnilo glede že preživetega ali pa celo učenje, kakšen naj človek, naj ne bi bil, v odnosu do sebe. Nekako je že splošno znano, da so se v teh mesecih, dobesedno zrušile tiste pristne človeške vrednote. In prav te vrednote, bodo na koncu vodilo do zmage nad zlim, v zadnji tretjini omenjenega meseca. 

Maj pa je mistična prelomnica tudi zaradi tega, ker bo sledi poplačilo, iz strani Neba, za vse tisto, kar smo mi dajali Svetu. Torej, če si v preteklem obdobju po Svetu sejal sovraštvo, nelagodje, nemoč, ustrahovanje in nadvlado, boš prav to tudi občutil. V kolikor pa si v tem istem obdobju, verjel v dobro in Svetu delil dobro, bil podpora in moč, zato da nam je Nebo, tistim ki v to verjamemo, lahko poklonilo najvišjo višjo možno zaščito in nam svetilo z ljubeznijo, tudi nagrajen prav na tistem področju, ki tebi kot posamezniku, predstavlja osebnostni napredek na nivoju Duše. 

S preprostimi besedami povedano, da življenje mnogim odpira nova vrata. Vrata v novo obdobje, kjer bo boj dobil popolnoma drugačen pomen. Leta in leta, če ne več sto let, so se mnogi bojevniki bojevali za nadvlado. Obdobje, v katerega vstopamo, pa je posebno prav v tem, da se ne bo več potrebno bojevati za nadvlado, saj ta v naši kolektivni dušni preobrazbi, ne bo imela več pomena. 

Deliti dobro je tudi v tem obdobju, mojstrsko delo. Zato bo naša skupna naloga, za obče dobro, tudi v novi dobi, še vedno prav to, deliti dobro. V večini zapisov, ki jih   v tem obdobju ponuja medmrežje, lahko zaslediš, kako mnogi v svoji želji po dobrem, opevajo zlato dobo. Mesec maj nam bo, zaradi sozvočja energij, prinesel to zlato dobo. 

Vendar, dovolite mi, da poskušam z nam razumljivimi besedami opisati, kaj ta tako opevana zlata doba, pomeni v besedah Njih. Naj mi oprostijo, ampak za lažje nadaljevanje, bom razlago pričel z naslednjim nesmislom: 'Prah si in v prah se povrneš.'.

Zakaj prah, če pa ti je dano življenje, zato da izraziš sebe. Ne na način, da služiš svetlobi, ampak da si svetloba. To je eno in edino dejstvo, ki nas bo v tako imenovani zlati dobi, združevalo kot kolektivna zavest. Sam raje uporabim stavek: 'Si sel ljubezni, neomajna svetloba, ki širi dobro in pričuje v imenu ljubezni.'. Vsak posameznik se namreč vrača iz Neba, kraljestva svetlobe v naš Svet, da bi z izpolnitvijo sebi lastne dušne naloge, pomagal mnogim, ki so dušno povezani z njegovo zgodbo. 

Z uresničevanjem skupne dušne zgodbe, tako skupaj širimo dobro in preprosto smo ljubezen. Čeprav je ljubezen v zadnjem obdobju, na trenutke celo zlorabljena in omadeževana beseda, je prav ta energija edina prava višja energija, ki nas pestuje, varuje, združuje in vodi po poti življenja. Vsak od nas pa se je primoran odločiti, na kak način bo svojo nalogo, kot del kolektivne zavesti, tudi uresničeval. 

V dobi, o kateri bomo v maju govorili le še kot o dobi iz preteklosti, se je malokateri posameznik, ki je bil v dušnem dogovoru z Luciferjem, bil primoran odločiti za zlo. Kar pa v novi dobi, enostavno ne bo več mogoče, ker prej imenovano (bo sicer še prisotno) ne bo pa imelo moči nad voljo posameznika. Kajti vsak človek, ki se rodi v naš Svet, z uresničevanjem svoje naloge, prinaša neverjetno moč, da širi dobro. 

Letošnji maj tako zapira vrata kruti preteklosti, vendar bo vse tja do polne majske lune, izrečenih še mnogo laži, mahinacij, prevar in negativnosti. Vendar mirno, to je samo še zadnji krik premagane materije zla. Lahko bomo priča mnogim umikom znanih ljudi  kot tudi tistih ljudi, ki so zadnje mesece prikrojevali resnico v prid zasužnjevanja zavesti. 

Vsej tej navlaki bo počasi odklenkalo. Prišlo bo novo jutro in z njim tudi jutranja zarja, polna sonca, svetlobe, upanja in zavedanja vnovične lastne moči. Tukaj niso pomembne množice, marveč je za ozdravljenje ljudstva pomembna naravnanost, volja in zavest posameznika. 

Zaupajte, da je vse dobro. Širite to in zgodilo se bo dobro. 

Uroš Adrian. Več pa TUKAJ.