Energijska napoved: Čaka nas ciljna ravnina, ko se stvari lahko odvijajo zelo hitro

Energijska napoved: Čaka nas ciljna ravnina, ko se stvari lahko odvijajo zelo hitro (foto: Pixabay) Pixabay
2. 3. 2021

Obdobje, v katerega vstopamo, je zavito v skrivnost števila 3. Kar pa pomeni, da se lahko nekatere stvari odvijejo zelo na hitro ter v tišini kot, da prav nikoli niso obstajale.

Na preprostejši način, sam to obdobje, imenujem kar ciljna ravnina. To pa preprosto iz tega razloga, ker prihajava v 21. dnevno obdobje energijskega nihanja. Ne, zapisano nikakor ni pomota. Drži, da sem ti v prejšnjem pisanju razkril, da se nahajava v obdobju energijskega niča. 

Vendar, če bi za osnovno dojemanje vzela le obdobje energijskega niča, pomeni, da bi obstala na točki, kjer se ne bi dogajalo prav nič. Ker pa je dogajanje tudi časovno pogojeno in čas neprestano teče, se energije vedno prepletajo med obdobji. Tako se vedno nahajamo v obdobju zorenja, ki je v najinem primeru obdobje energijskega niča in v obdobju energijskega nihanja. 

Prav ta kombinacija nam prinaša zavestno zavedanje, da čas teče. Človek se namreč vrne iz brezčasja na Zemljo, zato da se doživi in se v prebujenju prične izražati v svoji dušni nameri. Priznam, malce sem zakompliciral, ampak na lažji način se tega ne da razložiti.  Vsako dogajanje v našem Svetu, ki je omejeno v sozvočje štirih dobrin: kreacija, moč, zavedanje in razplet, nam predstavlja zgolj en sam trenutek. Ta trenutek za svoj razvoj potrebuješ pogonsko silo. V najinem primeru je to tvoje dojemanje ali tvoja namera. 

Torej, ker se trenutno nahajava v ciljni ravnini, kjer se bo še vedno dogajalo vse in hkrati nič, naj ti zaupam, da je teh 21 dni resnično ključnih. Da je to obdobje tudi zaključevanje enega najtežjih energijskih ciklusov v zadnjih 111-tih letih. 

Da bo malo več jasnosti, kaj se bo dogajalo, oziroma kako se bo to poznalo na osebnostnem področju, bi z eno besedo lahko poimenovali tudi 'preskok'. Kajti, vse nedorečene stvari, lahko tudi izpred nekaj let, bodo priplavale na površje. 

V odnosih bomo doživljali velika učenja. Hitri zaključki še ne pomenijo dokončnih zaključkov nekega odnosa. Dali nam bodo priložnost, da se v svoji zgodbi življenja, začnemo odločati zase. Novih priložnosti bo kar mrgolelo. Glede na vse naše želje, bo prava modrost, izbrati najprimernejšo. 

Vse situacije se bodo odvijale precej na hitro. Kar je najpomembnejše, da se pričnemo zavedati, da z našim dojemanjem in našo osebnostno rastjo, ne bo prav nič narobe, če nekatere situacije in stvari, ki so danes še trdno zasidrane v naši zavesti veljajo, v naslednjem trenutku ali z naslednjim jutrom, pa ne več. Taka nihanja se bodo dogajala vse do enakonočja. S prvo pomladansko polno Luno pa prihajajo veliki zaključki. 

Toda, bomo glede na vse te velike zaključke, to sposobni dojeti kot našo priložnost za boljši realnost ali se bomo znova prepustili toku in čakali?

Srčno upam in si želim, da mnogim med nami, slednjega dela vprašanja, ne bo potrebno uresničiti. Ker srčno verjamem in vem, da si vsi že želimo nove začetke, ki nam bodo omogočili, da znova zaživimo v lastni kreaciji uspeha. 

Da ne pozabim, kmalu po prvi pomladanski polni Luni, se zagotovo srečava v živo. Vse do takrat pa ne pozabi, da si kreacija Ljubezni, ki ustvarja in živi, z namenom uresničitve po dušnem namenu.

Razmislek o sebi, je tisto, kar naj bo vsem nam vodilo za te dni. 

Uroš Adrian. Več pa tukaj.

Priporočamo