Energijska napoved: Moč ega in temnih sil bo kmalu povsem zgubila na moči

Energijska napoved: Moč ega in temnih sil bo kmalu povsem zgubila na moči (foto: Pixabay) Pixabay
20. 7. 2021

Trenutki, ki smo jim priča, na vse zemeljskem nivoju, govorijo o tem, kako zelo je pomembno, da se človek usredišči. Nemalokrat sem dejal, kako zelo je bilo, v zadnjem obdobju treh devetic, pomembno delo izključno in samo na sebi. Ne nazadnje so nas Vodniki nemalokrat postavljali in seveda tudi dokončno postavili na točko nič – točko izbire, iz katere smo lahko, v kolikor smo si to dovolili, izčrpali tisto najbolj pomembno sveto energijo zase. 

Ko začnejo pripovedovati o sveti energiji, imajo v mislih trenutke, ko je človek kot neponovljiva in edinstvena materija, tudi v svojem energijskem sozvočju povezan svojimi Vodniki in s svojim višjim Jazom. Ne nisem se zmotil, dejal sem 'povezan s svojimi Vodniki in svojim višjim Jazom', z razlogom. Namreč, ko je človek kot čuteče bitje v sozvočju s seboj, se zgodi skladnost dveh na zunaj nepovezanih stvari. 

Biti v svojem višjem Jazu, pomeni delovati s svojim Egom. Vendar, če si višji Jaz dovolimo vsaj malo povezati s sporočilnostjo naših Vodnikov, je življenje vsekakor lažje. Kajti, ko se zgodi skladnost po božji previdnosti, človek v najvišjem pomenu besede, dobesedno živi sebe. 

Ja, živi in ne životari. Naša nedavna preteklost, katere zametki so, predvsem na področju Slovenije, še kar občutni in vse je videti, da nadvlade Ega nikakor ne bo konec. Lahko zaupam, da še preden se bo osmi kolovrat (avgust) združil z devetim (september), bo ta moč Ega in temnih sil, ki sedaj še v svojih krempljih držijo nekatere posameznike, povsem zgubila na moči. V to sem toliko bolj prepričan, bolj ko pogledamo države proti severu, manj je tega vpliva in ljudje so svobodnejši. Iz dneva v dan bolj. 

 V tem trenutku mi brbota po mislih neverjetna skrivnost energij: 

'Ne razmišljaj o stvareh, dogodkih in dejanjih, ki jih ne želiš na poti svojega življenja.'. 

Torej, v kolikor bomo kot obča zavest, iskali nadvlado, želeli premoč, želeli usmeritve, bomo to tudi prejemali. In ne nazadnje, s tem, tudi živeli. Ko pa bo naša obča zavest prepričana, da neglede na vse, da nam vsa ta nadvlada ne more in ne sme uničiti kvalitete življenja, bo napočil razplet situacije. Tako bo vse to, kar nas prav zdaj, na področju naše države objema, dobesedno zgubilo na moči.

Najbolj se zabavam, ko pišem te vrstice in vam, v največji dobri nameri, predajam njihovo sporočilnost, ob dejstvu, da je tudi ta rešitev kolektivne zavesti, tako zelo lahko rešljiva, čeprav se združujejo skupine, pobudniki in razni voditelji. To je pristop, ki sega najmanj dvesto let nazaj. 

Že večkrat pa sem v svojih pisanjih, da vam vsaj malo približam situacije iz več duhovnih svetov, dejal, da ne bodo več zmagovale množice, da bo zmagoval posameznik s podporo mnogih posameznikov, ki v tej isti smeri vidijo možnost rešitve. Ne pomagajo nam ulice, niti ne moledovanja na njih, še manj pa nasprotovanja. 

Namreč, energijska situacija kolektivne zavesti je v teh časih takšna, da bolj ko bomo nasprotovali, manj bomo imeli. In ne nazadnje, zmagali bodo tisti, ki bodo delovali iz sebe za druge in si s tem oplemenitili sebi lastno zgodbo in ne iz drugih za sebe. Ta čas, 'vsi za enega, eden za vse' počasi, a zagotovo bledi v sledeh preteklosti. 

Ko je otrok na začetku svoje življenjske poti, se pravi vse od točke nič, vlečejo vzori. In prav na področju Balkana, čigar osrčje je energijsko gledano Slovenija, imamo za zdaj in za naprej, najvišjo nalogo, dvig kolektivne zavesti, ne s parolami, ampak z delom na sebi. Torej, naprej nas bodo potegnili le vzgledi, kakor otroka, ki se šele dodobra spoznava z življenjem.

Vem, da sem to že neštetokrat povedal, vendar vam s tako radostjo polagam v vašo dušno zavest, da ste kot posameznik, prav vi tisti, ki lahko največ naredite v zavedanju najvišje ljubezni in tako boste tudi vzgled tistim, ki vam bodo z največjo radostjo, sledili. 

Kajti, z vsakim uspehom bo naša kolektivna zavest višja. In posamezniki se bomo končno spet počutili slišane in vredne.

To vsekakor ni konec slabega, ker brez tega ne more, v popolnosti svoje najvišje namere, zaživeti dobro. 

Uroš Adrian. Več pa TUKAJ.