Erazem B. Pintar: Oborožen na dopustu

Erazem B. Pintar in Teja (foto: Story press) Story press
Vir: Story
25. 7. 2011

Vsestranski podjetnik Erazem B. Pintar je pred kratkim končal dvotedenski dopust, med katerim je ulovil kar 49 rib, pokadil vso zalogo cigar in uspešno pazil na svojo Tejo in sinčka, ki ga ona nosi pod srcem.

Kot vsako leto je tudi tokrat Erazem dopust preživel na svoji barki, vendar je prav zaradi Teje, ki je že v zadnjem mesecu nosečnosti, tokrat ostal na severnem Jadranu, bližje Krka kot sicer, saj ni hotel, da bi ju kje daleč presenetili popadki.

Po naših informacijah sta se tako Erazem in Teja s prijatelji vozila najdalj do Raba in Silbe, sicer pa se je čez dan Erazem vozil z vodnim skuterjem in smučal na vodi, seveda pa je ves čas skrbel, da njegova družba ni bila lačna. Kako spreten podvodni ribič je, je sproti dokazoval s fotografijami, ki jih je objavljal na Facebooku, po naših informacijah pa je v samo enem dnevu ulovil kar do deset rib, s tem, da je vedno nehal lov, ko se mu je zdelo, da bo hrane dovolj, saj ne lovi zaradi rekordov, pač pa ribe potem tudi sam speče.

Kadar pa je v svoji marini na Krku, se za pečenje rib dogovori z edino restavracijo v Punatu in širše, ki ima jedilni list tudi v slovenskem jeziku. In to prav po njegovi zaslugi! Erazem je namreč po svojem prvem obisku v gostilni pred nekaj leti rekel, da ga ne bo več nazaj, če ne bodo - poleg desetih drugih jezikov - jedilni list prevedli tudi v naš jezik. Zdaj tja hodi tudi veliko ostalih slovenskih gostov iz marine.

Nova Story že v prodaji

Story