Erazem B. Pintar: Poleti bo prvič očka!

Vir: Story
1. 4. 2011

Poslovnež Erazem B. Pintar s partnerico Tejo pričakuje dojenčka. Zdaj je Teja že v začetku petega meseca nosečnosti, ki jo dobro prenaša, Erazem pa je ekskluzivno samo za našo revijo razkril vse o tem, kako je sprejel novico, da bo oče, in kako se pripravlja na to.

Story: Ni skrivnost, da ste družino od nekdaj načrtovali po 40 letu, in zdaj je očitno, da ste od besed prešli k dejanjem. Vedno izpolnite vse načrte?

Kaj pa vem, večinoma verjetno da. Čeprav se mi beseda načrtovanje ne zdi primerna. Mislim, da že kot taka spada v neka zelo konkretna in objektivna okolja. Pri teh stvareh pa raje govorim o željah kot pa načrtovanju ...

Story: No, da ste dolga leta vadili delanje otrok, to vemo. Pa je bilo kaj drugače, ko je šlo enkrat zares?

(smeh) Nisem prepričan, da je bila to res vadba. Šalo na stran, vedno sem menil, da je čustveni seks najboljši seks. Ni pa edini in pri tem veliko ljudi veliko zamuja. Še več pa tisti, ki ga ne poznajo. Seksa, polnega čustev namreč. In če oba vesta, da gre poleg seksa tudi za parjenje, so čustva toliko močnejša. To se mi zdi naravno.

Story: Kako ste se odzvali na novico o nosečnosti?

Ker sva to pričakovala, seveda nisem bil presenečen, vesel pa kot hudič. Teja je pod lučjo v kopalnici pogledala tester in rekla: “Kaže, da bo mladič!’’ Jaz pa mislim, da sem rekel, super, in jo objel. Nič filmskega ...

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story