Erazem B. Pintar: Rojstvo se ga je dotaknilo

Vir: Lea
18. 8. 2011

Podjetnik Erazem B. Pintar in njegova Teja sta prejšnji torek postala ponosna starša malega Leva Oscarja. Čeprav je Erazem človek, ki na svet gleda zelo racionalno, pa je že na Facebooku priznal, da ob tem ganljivem trenutku ni mogel zadržati solz.

“Sem zelo čustven človek, a ne čutim nobene potrebe, da ta čustva razlivam na svojo okolico ali vsaj veliko večino nje, kar sicer ljudje iz meni neznanega razloga tako radi počnejo. Vedel sem, da se me bo dotaknilo. Verjamem, da je prekleto prav tako!” je povedal za revijo Story samo dan po porodu, ki je bil v ljubljanski porodnišnici. Po naših infromacijah sta bila starša izjemno zadovoljna z osebjem, ki je poskrbelo, da je porod potekal brez vsakršnih zapletov.

"Teja je popolna"

Teja in Erazem sta to poletje začela dopustniško. Na Erazmovi barki sta dva tedna potovala po severnem Jadranu, saj nista želela izzivati usode s tem, da bi bila predaleč, če bi morda Teja potrebovala zdravniško pomoč. Ampak tako kot vse mesece prej je tudi zadnji mesec Tejine nosečnosti minil brez kakršnihkoli težav.

Teja je nosečnost vseskozi prenašala dobro, kljub trebuščku pa je bila ves čas aktivna. Ni nenavadno, da jo je Erazem pohvalil: “Teja je popolna, kot je popolna vsaka njena reakcija. Zbrana, zanesljiva, pogumna. Njene pozitivne in sproščene reakcije me ne presenečajo več. Taka pač je. Zato sem nor nanjo!’’

Spal bo v sobi za goste?!

Po dopustu sta se posvetila urejanju še zadnjih podrobnosti, tako da je bilo na dan, ko sta se odpravila v porodnišnico, vse pripravljeno za prihod novega člana družine. Da bosta dobila sinka, sta vedela že nekaj mesecev, zato sta mu že precej pred porodom izbrala ime. Ker je samo dobra dva meseca pred Tejo rodila njena sestra, se je Teja lahko že navadila na novorojenčke in zagotovo pri negi ne bo imela nobenih težav.

Erazem je povedal, da bo spal v sobi za goste, če bi se Lev Oscar vso noč zbujal, saj ima veliko dela in mora biti čez dan zbran. Vsekakor pa mu lahko verjamemo, da bo držal besedo in crkljal Tejo in Leva, kot zna le on.

Priporočamo