Erazem B. Pintar: “Zadnjo noč nisem spal!”

Teja je rodila sinčka Leva Oscarja (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Story
12. 8. 2011

V torek dopoldne je podjetnik Erazem B. Pintar postal očka. Njegova Teja je namreč v ljubljanski porodnišnici s carskim rezom rodila sinka Leva Oscarja. Dan po porodu je samo za nas Erazem zaupal nekaj podrobnosti.

Story: Nam lahko zaupate mere svojega naslednika?

Drame glede teh mer nisem nikoli razumel. Sem mislil, da jih bom, če bom kdaj sam imel otroke, pa sem se očitno motil. Vse mere v nekih normalnih okvirih se mi zdijo nepomemben podatek. Nekaj čez tri kilograme in nekaj čez pol metra, evo.

Story: Vas je presenetil čustven odziv, ko ste prvič videli sinka?

Sem zelo čustven človek, a ne čutim nobene potrebe, da bi ta čustva razlival na svojo okolico ali vsaj veliko večino nje, kar sicer ljudje, iz meni neznanega razloga, tako radi počnejo. Vedel sem, da se me bo dotaknilo. Verjamem, da je prekleto prav tako!

Story: Kako se je držala Teja? Vas je kaj skrbelo za mamico?

Teja je popolna, kot tudi vsaka njena reakcija. Zbrana, zanesljiva, pogumna. Njene pozitivne in sproščene reakcije me ne presenečajo več. Taka pač je. Zato sem nor nanjo! Da, seveda me je skrbelo. Porabil sem cel sod cinizma in ves smisel za humor, pa sem bil vseeno napet. Zadnjo noč nisem spal.

Celoten članek si preberite v reviji Story.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story