Erik Felicijan: Novo ime v svetu glasbe

Vir: Govori.se
1. 10. 2010

23-letni Celjan prihaja v glasbeni svet kot meteor, ki očara s samosvojim talentom in neizmerno željo po uresničitvi svojih življenjskih sanj. Erik Felicijan, z umetniškim imenom Erik, se že vrsto let ukvarja z glasbo, toda najbolje se je našel v ritmih R&B-ja. Erikova posebnost je njegov posebno zveneč vokal, kot človek pa oddaja pozitivnost, energičnost in predanost.

Trenutno sodeluje z mlado, a izkušeno in priznano ekipo, ter si ustvarja zelo uspešno glasbeno pot. Sodeluje s perspektivnim producentom Damjanom Jovičem, ki je avtor in producent vseh njegovih pesmi, pravkar pa ustvarja svoj prvi videospot z video-produkcijsko ekipo KN PRO za pesem z naslovom Ljubezen na prvi pogled.

Damjan Jovič in ekipa KN PRO se lahko pohvalijo s sodelovanji z različnimi slovenskimi izvajalci, kot so Anika Horvat, Trkaj, Zlatan Čordić, Leeloojameis. Ekipa je sodelovala tudi s tujimi izvajalci, med katere spadajo priznani francoski pevec Willy Denzey ter skupina Prodyge Crew.

Damjan Jovič in Erik sodelujeta skupaj že šest mesecev in ustvarjata material za prvi album, ki bo izšel spomladi naslednje leto. Konec letošnjega leta pa bosta izšla dva singla podkrepljena tudi z videospotom.

Prvi singel in videospot z naslovom Ljubezen na prvi pogled bo izšel v začeteku oktobra. Na našem portal pa ga lahko slišite že zdaj.