Erik, Jasmin, Alma, Jadranka: Primorski odklop in druženje

Erik, Jasmin, Alma, Jadranka: Primorski odklop in druženje (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
4. 7. 2016

Kvartet letošnjih vidnih in na svoj način simpatičnih tekmovalcev v resničnostnem šovu Big Brother – Erik, Jasmin, Alma, Jadranka – si je po velikem finalu vzel čas zase ter se na svoj način zabaval na slovenski obali.

Začetek poletja je na Obali bolj kisel, a prve žarke sonca so na koprskem kopališču razgaljeno lovili brez sramu – Erik, Alma in Jasmin z družinskimi prijatelji.
Erik je svojim novim prijateljem z veseljem predstavil trendne točke mesta Koper.
BB-družba si je vzela čas za sproščeno nakupovanje in skupna kosila.

Potem ko so nas številni ljubitelji šova z Obale obvestili, da se po Kopru sprehajajo veliki prijatelji in zavezniki iz letošnjega šova, smo stopili v akcijo in povprašali tretjeuvrščenega Primorca Erika Königa, da nam iz prve roke razkrije ta hitri obisk dveh resničnostnih zaljubljencev oz. skupne zanimivosti iz druženja.

"V hiši BB smo se spoprijateljili, in če sem iskren, nas je to, da smo si med šovom stali ob strani, zelo povezalo. Alma, Jasmin in Jadranka so čudoviti ljudje in vesel sem, da smo se povezali in spletli prav posebno prijateljstvo. Skupno bi radi tudi po šovu sodelovali pri raznih promocijskih projektih," je jasen Erik in nadaljuje: "Druženje na Obali ni bilo načrtovano in se je zgodilo kot strela, saj me je Jasmin poklical in rekel, da bosta z Almo prišla na obisk k enemu od njegovih prijateljev. Tudi sam sem jim ponudil streho na glavo, a sta bila že vse domenjena. Kaj naj rečem, vesel sem jih bil, nato pa smo se kar nekaj dni družili kot družina. Od jutra do večera. Skupno smo zajtrkovali, bili na kavah, kosilu, se družili na polno ter se seveda kljub muhastemu poletju odločili za skupno kopanje in prvo sončenje na koprskem kopališču. Obiskala nas je tudi Jadranka in druženje je bilo popolno. Polno zabave in smeha ter obujanja spominov iz hiše. Še vedno sem namreč pod vtisi hiše, tudi medijska pozornost je neverjetna, da jo komaj dohajam."

■ ALOJZ PETROVČIČ