Erik König (Big Brother): V rokah vroče osebne trenerke!

Erik König (Big Brother): V rokah vroče osebne trenerke! (foto: Alpe) Alpe
25. 7. 2016

Svetlolasi Koprčan Erik, ki je v hiši Big Brotherja poskrbel, da je bilo dogajanje okoli njega zaradi žensk vedno pestro, spet preseneča.

Ko se je vrnil iz hiše, je opazil, da je ta pustila kar nekaj posledic na njegovem videzu. Tako se je fant odločil, da se vzame v roke in zajadra k športni podobi, kot jo je imel pred vstopom v resničnostni šov.

Erika je v roke prijela vrhunska in nadvse zapeljiva trenerka fitnesa Margerita Krasnik, ob kateri številnim moškim kar zastane dih. "V hiši BB je bilo kar nekaj časa, ko nisi vedel, kaj početi, in seveda se si takoj obrnil h kuhinjskemu pultu. Imeli smo to čast, da je za vse nas res odlično skrbela Jadranka. Tako ni bil prav nihče lačen. Kuhala je dobre, a nezdrave stvari. Lahko bi rekel visokokalorične – pice, testenine in podobno. Posledično so se v treh mesecih nekaterim tekmovalcem in tudi meni vidno nabrali kilogrami," razkrije Erik in nadaljuje: "Zredil sem se za sedem kilogramov. Ob vrnitvi iz hiše sem se zavedal, da nisem v formi. Nobene kondicije in energije, poletje pa pred vrati. Takoj sem se odločil za sestanek z osebno trenerko fitnesa Margerito v fitnes centru, ki sem ga obiskoval že pred odhodom v hišo BB, da narediva načrt moje vrnitve v formo. Kaj naj rečem, ženska je delavna, športna, fenomenalna in neizprosna. Margerita je videti vrhunsko in med treningi se moram res zadrževati, da mi oko ne zaide kam drugam. Zavedam se, da je do končnega rezultata še daleč, a sem po naravi trmast in imam rad izzive, zato vem, da bom tudi temu kos. Vem, da moram biti pri delu in intenzivni ter redni vadbi profesionalen, a to mi je v krvi že od obdobja, ko sem igral tenis. Ob treningih bom spremenil tudi prehranjevanje, a priznam, ne bom se vsemu odrekel. Rad jem, a bom po nasvetih trenerke imel več manjših oziroma več zdravih obrokov na dan."

VROČA IN SEKSI

Erik je za svojo preobrazbo izbral osebno trenerko AFP Margerito Krasnik iz koprskega fitnes centra Primafit, ki je v sklopu nakupovalnega centra Planet Tuš. Margerita slovi kot nepopustljiva trenerka, saj si želi videti rezultat z rednim delom. "Erik bo moral veliko delati, saj je vidno, da se je kot športnik v zadnjem obdobju zapustil. Lahko je vzrok trimesečno telovadno stagniranje v resničnostni hiši BB. A vem, da je po naravi trmast, in ko si zada cilj, si ga prizadeva uresničiti. Skupaj bova delala v fitnesu, a spremeniti bo moral tudi prehranjevalne navade. Vem, da bom dala vse od sebe, končni pozitiven rezultat pa je odvisen od tega, koliko truda in energije bo vložil v treninge, ki bodo daleč od počivanja. Mučila ga bom!"

Besedilo: Alojz Petrovčič
Foto: Alpe

Priporočamo