Erik König: Intenzivno se ukvarja s svojo postavo

Erik König: Intenzivno se ukvarja s svojo postavo (foto: arhiv revije Lea) arhiv revije Lea
Vir: Lea
10. 9. 2016

Koprčan Erik, ki je v hiši Big Brotherja poskrbel, da je bilo dogajanje okoli njega zaradi žensk vedno pestro, je po vrnitvi iz hiše opazil, da je ta pustila kar nekaj posledic na njegovem videzu.

Tako se je fant odločil, da se spravi v roke in pod strokovnim vodstvom osebne trenerke Margerite Krasnik iz koprskega fitnes centra Primafit zajadra nazaj k športnemu videzu, kot ga je imel pred vstopom v resničnostni šov.

"V hiši BB je bilo kar nekaj časa, ko nisi vedel, kaj početi, in si se seveda takoj obrnil h kuhinjskemu pultu. Imeli smo to čast, da je za vse tekmovalce res odlično skrbela Jadranka. Tako ni bil prav nihče lačen. Kuhala je dobre, a ne zdrave stvari. Lahko bi rekel visokokalorične – pice, testenine ... Posledično so se pri nekaterih tekmovalcih, tudi meni, v treh mesecih vidno nabrali kilogrami," pojasni Erik. "Zredil sem se kar za sedem kilogramov. Ob odhodu iz hiše sem se zavedel, da sem iz forme. Nobene kondicije in energije, poletje pa je bilo pred vrati. Takoj sem se odločil za sestanek z osebno trenerko fitnesa Margerito v fitnes centru Primafit, ki sem ga obiskoval že pred odhodom v hišo BB, da narediva načrt moje vrnitve v športno formo. Po prvih treningih je bilo očitno, da ženska obvlada svoj posel in ima jasen cilj, kako posameznika pripraviti na to, da vzljubi športno aktivnost in z veseljem prihaja na treninge. Iskreno je neizprosna in ne mara gledanja v zrak. Ko se trenira, se trenira in misli morajo biti pri pravilno izvedenih vajah. Vesel sem, da sem se tako odločil, saj opažam, da se bom ob treningih in pravi prehrani vrnil v formo. Po naravi rad jem, a ob na novo določenih obrokih, ki so bolj zdravi in razporejeni čez ves dan, ne čutim lakote. Vesel sem, da vse poteka, kot mora, v skladu z mojim končnim ciljem – vrniti se v formo in popolno telesno kondicijo."

TRENERKA O ERIKU

Erik je za svojo preobrazbo izbral osebno trenerko AFP Margerito Krasnik iz koprskega fitnes centra Primafit, ki slovi kot nepopustljiva, saj si želi videti rezultat z rednim delom. "Erik bo moral veliko delati, saj je vidno, da se je kot športnik v zadnjem obdobju zapustil. Verjetno je vzrok trimesečno telovadno stagniranje v resničnostni hiši BB. Vem, da je po naravi trmast, in ko si zada cilj, ga želi uresničiti. S treningi sem zelo zadovoljna, saj vaje opravlja s polno vnemo in videti je, da ve, zakaj trenira in kaj hoče doseči v določenem obdobju. Vesela sem, da sem njegova trenerka in da se je zadeve lotil nadvse resno," je razkrila Erikova osebna trenerka.

Priporočamo