Erika, Damjan, Jani in Teja vabijo na Leino tržnico

10. 10. 2013

V soboto, 19. oktobra, bo na sejmu Narava zdravje potekala Leina dobrodelna tržnica, na kateri se boste lahko družili z znanimi Slovenci in z nakupom jabolka pomagali Hiši zavetja Palčica.

Revija Lea bo že tretje leto zapored na sejmu Narava zdravje, ki bo med 17. in 20. oktobrom na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču, postavila svojo dobrodelno tržnico, s katero bo zbirala denar za Hišo zavetja Palčica.

Palčica je krizni center za otroke in je namenjen otrokom pri katerih pristojni Center za socialno delo ugotovi, da je zanj in za zaščito njegovih interesov nujno, da se nemudoma umakne iz zanj ogrožujočega oz. neprimernega okolja in je nujna takojšnja a kratkotrajna namestitev.

Namenjen je otrokom v predšolskem obdobju od 0 do 6 let, bivanje v Palčici pa je omejeno na tri tedne. Pristojni center za socialno delo v tem času najde primerno rejniško družino, lahko pa se otrok vrne tudi domov, če se razmere doma med tem časom uredijo.

Revija Lea bo denar za Palčico na sejmu Narava zdravje zbirala s prodajo jabolk, ki ga boste lahko kupili za 1 evro.

Pridružite se znanim obrazom revije Lea in z nakupom jabolka pomagajte Palčici!

Denar za Palčico se bo zbiral ves čas sejma, v soboto, 19. oktobra, pa bodo jabolka prodajali tudi znani Slovenci, kot sta Erika in Damjan Smolak iz resničnostnega šova Ljubezen na seniku, kuharski parček Tejani iz lanske Gostilne, Miran Stanovnik in ansambel Pustotnik.

Denar pa lahko prispevate  že zdaj, in sicer z nakazilom na račun Hiše zavetja Palčica: TRR: 0110 0603 0301 853 (sklic: 00 2992).