Erika Žnidaršič je podarila stare obleke

Vir: Lea
13. 8. 2009

Preden se je Erika odpravila na brezskrben dopust na hrvaško obalo, je zelo razveselila še nekaj ljudi, ki potrebujejo pomoč.

Ugotovila je, da ima kar nekaj odvečne garderobe, še več pa njeni domači, ki so pred kraktim prenavljali celotno hišo v Ribnici. Erika se je oglasila kar prek Facebooka in povprašala, ali kdo ve, kam bi lahko nesla vsa zbrana oblačila.

“Oglasili sta se kar dve ustanovi. Najprej skupina ljudi s posebnimi potrebami iz okolice Domžal, ki so kot gledalci gostovali tudi v moji oddaji. Druga pa je bila varna hiša in materinski dom iz Celja. Gospa je prišla po oblačila kar v Ljubljano, tudi sama je bila nekoč žrtev in zdaj deluje v njihovo korist. Veseli me, da sem poleg koristnega dela lahko tudi spoznala življenja teh ljudi, ki jim v življenju ni bilo vse z rožicami postlano.”

Sicer pa bi bili v varni hiši in materinskem domu v Celju izredno veseli tudi vaše pomoči. Trenutno si najbolj želijo vseh šolskih potrebščin, pralni stroj, sušilni stroj, televizijo, kuhinjski mešalnik, toaster, posodo, mikrovalovno pečico, igrače (predvsem didaktične in najrazličnejše kocke), pohištvo, pograde in kakšnega priročnega mojstra za beljenje. Vsi, ki bi pomagali, se lahko oglasijo na telefonski številki materinskega doma Celje, 03 4921014.