Erika Žnidaršič: Neverjetno, kaj vse zna!

Vir: Lea
11. 6. 2009

Prve tople dni so se starši Erike Žnidaršič odločili, da se lotijo temeljite prenove njihove več kot 20 let stare hiše v Ribnici. Erika zdaj vsak prost trenutek izkoristi in priskoči očetu in mami na pomoč.

Družinska hiša je bila potrebna že temeljite prenove, prav tako pa tudi Erikina nekdanja dekliška sobica.

“Ne, niso iz nje naredili kakšne sobe za fitnes. Za to ni potrebe, saj je hiša ogromna in tako moja soba ostane moja. Še vedno grem sem ter tja domov, včasih tudi prespim tam, ostala sem že tudi teden dni. Sobo sem le nekoliko pospravila, saj noben drug ne bi vedel, kaj spada v smeti in kaj si želim ohraniti,” nam je zaupala Erika.

Savna na vrtu

Voditeljica Piramide pa se ni branila niti bolj umazanih del, kot je na primer barvanje lesene savne, ki jo imajo na vrtu. Leseno hišico je izdelal Erikin stari oče, in sicer njenemu bratu, da se je v njej igral. Ko je brat odrasel, je hišica samevala in po premisleku so se odločili, da v njej izdelajo domačo savno.

“Predelali smo jo v finsko savno, potrebna je bila le še nove barve in za to sem poskrbela kar sama,” se je pohvalila Erika, ki je tudi velika ljubiteljica poležavanja v savni. Sicer pa se rada vrača domov, obvezno vsaj enkrat tedensko.

Med tednom namreč s svojim partnerjem živi v Ljubljani, skoraj vsak vikend pa se odpelje proti Ribnici, včasih tudi med tednom, če le ima prost dan. Zagotovo bo zdaj en razlog več za pogostejši obisk tudi na novo preurejena savna.