Erika Žnidaršič: Odslovila pevce

15. 9. 2009 | Vir: Nova
Deli

Potem ko je zaključna oddaja Piramide dosegla izjemno visoko gledanost in so v njej nastopili tudi Tangels, očitno nasledniki skupine Turbo Angels, je prišlo v oddaji tudi do sprememb.

Od tega tedna dalje v oddaji ne bo nastopal njihov dosedanji pevski trio, saj so jih prejšnji teden, nekaj dni po oddaji, iz vodstva razvedrilnega programa na Televiziji Slovenija odslovili.

Pevci, dve dekleti in en fant, naj bi bili premalo atraktivni, zato so jih preprosto zamenjali s Tangelsi. Ti so že tudi podpisali pogodbo, da bodo Piramidin zborček vso sezono, vse tja do junija.

Raay, Marjetka in Mitja bodo tako odslej nastopali v Piramidi, ne ve pa se, kaj je z njihovo pevko Katayo, ki je ni bilo niti v finalni oddaji, češ da je zbolela. Za komentar smo prosili Eriko Žnidaršič, ki pa je povedala:

»Res je prišlo do sprememb. Lahko rečem le, da smo super sodelovali s prejšnjimi pevci in tudi meni osebno so bili všeč, poznam pa tudi Raaya in vem, da je profesionalec, da bomo tudi z njim dobro sodelovali, česar se že veselim.«

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord