Erika Žnidaršič: Vedno glasnejše govorice o poroki

Erika z Mario večino časa preživi zunaj. (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
30. 4. 2013

Za mlade mamice, kot je tudi televizijska voditeljica Erika Žnidaršič, ni lepšega kot topel sončen dan, ki ga lahko izkoristijo za dolge sprehode.

Tako si očitno kondicijo nabira tudi Erika, ki smo jo ujeli v ljubljanskem Tivoliju. Erika se počasi že pripravlja na vrnitev na televizijske zaslone, vse glasnejše pa so tudi govorice o tem, da se namerava poročiti.

Eriko smo namreč pred dnevi opazili v znani ljubljanski zlatarni, kjer si je najprej z zanimanjem ogledovala poročne prstane, pozneje pa jih je nekaj tudi pomerila.

Povprašali smo jo, kako daleč so priprave, predvsem nas je zanimalo, ali drži, da je pred dnevi izbirala poročna prstana.

"Joj, ženske rade pomerjamo nakit, mar ne?  Res sem pred kratkim kupovala neko darilo, pa sem bolj za šalo pomerila tudi poročni prstan, ki je bil ravno razstavljen. Bom drugič bolj previdna, ko bom kaj pomerjala," nam je povedala in dodala, da se je z Davidom o poroki prav zares pogovarjala pred kakšnimi tremi leti, saj je bil takrat po njenem mnenju pravi trenutek, a ji je načrte prekrižala prva nosečnost.

Več v novi številki revije Story, za katero je iskreno spregovorila o družinskem življenju, ki je bilo zadnje čase za lepo voditeljico kar naporno.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 19/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 19/2013

Story Story 19/2013, od 29. 04. 2013