Ervina Varcar (The Biggest Loser): Kriva je depresija!

Ervina Varcar (The Biggest Loser): Kriva je depresija! (foto: Arhiv Planet tv) Arhiv Planet tv
Vir: Nova
9. 4. 2018

Ervino Varcar, ki se je poslovila od tekmovanja The Biggest Loser Slovenija, je v šov pripeljala želja po bolj kakovostnem življenju, prav tako pa si je želela spremembe, da bi lahko pokazala še kaj več kot le lep nasmeh. Včasih se je namreč rada pogledala, zdaj pa je iz hiše umaknila vsa ogledala.

Ko se je poročena mamica devetmesečnega sinka prijavila v šov, je tehtala 129 kilogramov. "Številka na tehtnici je bila alarmantna, kar pomeni, da je čas za drastične ukrepe," je ob tem povedala Ervina, ki jo je najbolj šokiralo to, da si je dovolila priti na tako nizko raven, da je bila zmožna sama sebe uničevati.

Čeprav 35-letna Ljubljančanka deluje kot močna ženska, se včasih tudi zlomi. In tako je bilo tudi v šovu, saj so bili prvi izzivi, kot kaže, pretežki. Na vprašanje, kje se je zalomila, je odgovorila: "Zalomilo se je pri skušnjavi, ki je bila zame vse prej kot skušnjava. Nisem želela sodelovati v tej skušnjavi, zato se bila izločena.

Ervina Varcar: Kriva je  depresija!

Prvi izzivi so bili zame zelo težki, saj sem bila takrat še zelo neaktivna v smislu gibanja!" Danes, ko je že v domačem okolju, je mnogo bolj aktivna, tudi giba se veliko, dodaja. In to mnogo bolj kot včasih, ko je bilo težko že po stopnicah v prvo nadstropje.

Ervina Varcar: Kriva je  depresija!

Čeprav je čustvena jedka, bi si bila znova rada všeč in se v zrcalo, ki jih doma ni več, pogledalo brez sramu. Prav zaradi tega bo morala zdaj še kako zmanjšati predvsem količino čokolade, ki je, kot pravi, njena največja pregreha.

"V šovu sem si želela izgubiti čim več kilogramov, približno 30. Zdaj bom sledila cilju s striktno dieto, ki sem jo v šovu dobila od gospoda Groma, seveda pa bo tu še redna telesna aktivnost," pove Ervina, ki nam še zaupa, da se je v hiši The Biggest Loser Slovenija 2 najbolj razumela s Klaro, Rebeko, Marto in Rokom.

Kdo pa jo je navdušil v prvi sezoni? "V pretekli sezoni me je zelo presenetil Bojan, seveda tudi preostali finalisti in Robi," odgovarja Ljubljančanka, ki se počasi že navaja na vsakdanje življenje. Upa, da je ne bo kdo razjezil, ker ne mara, da ji kdo vsiljuje svoje mnenje oziroma ji, kot pravi, soli pamet. "Zjutraj vstanem, uredim otroka, nato sebi pripravim zajtrk in pojem. Z otrokom greva na sprehod ali v trgovino. Nato znova doma oba pojeva kosilo. Spakiram torbo za telovadbo in odpeljem otroka v varstvo k staršem. Po telovadbi grem po otroka in greva domov, kjer naju po navadi že čaka moj mož. Nato sledi popoldansko in večerno druženje v krogu družine in prijateljev," pripoveduje Varcarjeva, ki ob tem še doda, da je najbolj osreči nasmeh njenega sončka, ki ga je v šovu izjemno pogrešala, zato so tudi kdaj pa kdaj pritekle solze. Družina jo je sicer v tem času zelo pogrešala, prav tako pa prijatelji, ki so navijali in držali pesti zanjo. 

Besedilo: Alesh Maatko // Foto: Planet TV, osebni arhiv