Esada (Kmetija išče lastnika): Skrbi jo za Vesno!

Vir: Lea
30. 11. 2011

Iz šova je odšla kot ena najbolj popljuvanih tekmovalk in največja nasprotnica zmedene Vesne. A Esada nam je priznala, da ji za Vesno sploh ni vseeno, nasprotno – zanjo jo namreč zelo skrbi!

Esada je predvidevala, da se bo celoten šov vrtel okoli Vesne, saj so jih že med samim kmetovanjem na osamljeni kmetiji ustvarjalci šova neprestano spraševali o Vesni in tudi Vesno so najdlje zadrževali na zaslišanjih, torej snemanjih, ki so jih opravili z vsakim tekmovalcem posebej: “O Vesninih težavah smo tekmovalci znotraj šova pravzaprav vedeli zelo malo, pa še tisto zato, ker nam je zaupala na samem, torej brez prisotnosti kamer, na njivi. Povedala nam je, kako je bila pred leti posiljena, mislim, da je imela 12 let, in o tem smo potem molčali kot grob, saj nismo želeli o njeni zasebnosti razpravljati pred celotno Slovenijo. Šele zdaj, ko sem zunaj in ko gledam šov, sem videla, da je o vsem že Vesna sama spregovorila pred kamero in zdelo se mi je prav smešno, da smo sami to držali zase kot največjo skrivnost. Mislim pa, da zanjo to vsekakor ni dobro, da vsa Slovenija ve, kaj se ji je zgodilo. Skrbi me, kako bo ta pritisk javnosti prenesla, ko bo enkrat zunaj, če je imela že brez tega toliko težav in če je tako čustveno občutljiva.”

Več v reviji Lea.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri