Esada Rastoder (Kmetija išče lastnika): To je bil moj sanjski dan

Vir: Story
6. 1. 2012

Udeleženka resničnostnega šova Kmetija išče lastnika Esada Rastoder je že dve leti poročena z Elvirjem, za katerega pravi, da je njen sanjski moški. Esada je samo za Story spregovorila o svoji poroki in nam odstopila nekaj fotografij iz osebnega arhiva.

Esada in Elvir ta se spoznala pred leti na neki zabavi, pred dvema letoma pa sta se odločila, da je čas zvezo tudi uradno potrditi. “Poroka mi pomeni začetek nove družine. Čeprav mi papir sicer ne pomeni veliko, lahko bi rekla, da gre bolj za drugačen pogled na življenje,” pove Esada o tem, kaj ji sploh pomeni poroka in zakaj se je odločila zanjo.

Glede na to, da sta z Elvirjem poročena šele dve leti, so spomini na enega izmed najlepših dni v njunem življenju še sveži. Poročila sta se septembra, in čeprav je takrat ves mesec sijalo sonce, je bilo prav na njun poročni dan nekaj dežja. Vendar to ne pomeni nič slabega, saj menda dež na poročni dan pomeni, da bo par finančno dobro preskrbljen. “To je bil moj najsrečnejši dan. Na najin poročni dan je sicer res tudi deževalo, vendar je bilo zelo toplo. Do zadnjega trenutka smo spremljali vreme in skoraj bi bila poroka pod šotorom, no, potem pa je bilo vse kot naročeno in je nehalo deževati,” se spominja.

Za kraj sta si izbrala slovensko obalo, saj oba menita, da je tam veliko lepše kot v Ljubljani, poleg tega pa je Elvir tam tudi doma. Imela pa sta samo civilni obred in nato zabavo. “Verskega obreda nisva imela, saj si ga nobeden od naju ni želel,” pove Esada. Poroko sta organizirala sama, s pomočjo družine.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story