Eva Ahačevčič Pakiž: Dojenčica Karla že po stopinjah hčerke Mile

Eva Ahačevčič (foto: Luna TBWA) Luna TBWA
9. 3. 2021

Vplivnica družabnih omrežij Eva Ahačevčič Pakiž, ki je pred tremi dnevi rodila svojega drugega otroka je dojenčico Karlo pokazala svojim oboževalcem in oboževalkam, med katerimi je veliko mamic.

Eva je namreč po rojstvu prve hčerke Mile začela na svojem profilu objavljati veliko več kot le modne zgodbe, saj je tudi Mila zgodaj začela kazati znake naklonjenosti kameri in njene izjave in modne kombinacije so več kot prikupne. Eva, ki se je na novo dojenčico pripravljala z veliko intenziteto, je bila vseeno presenečena, ko je Karla prišla na svet 4.3., saj je ta datum napovedala njena prva hči Mila. Mala Karla se je rodila v postojnski porodnišnici, mamica pa je ob prihodu domov dobila velik sprejem z baloni, mož Darjan pa ji je kupil prstan, ki ji ga je podaril z besedami "ker si mi rodila tako krasno deklico". Seveda pa je Eva v tem trenutku v devetih nebesih, kar nam je tudi potrdila.

"Krasna punčica je in jaz ob njej blažena," nam je povedala Eva, ki zdaj uživa v udobju svojega urejenega doma, ki je za nekaj jokov na dan glasnejši.