Eva Aljančič (The Biggest Loser) do rojstnega dneva še pospešeno hujša

Eva Aljančič (The Biggest Loser) do rojstnega dneva še pospešeno hujša (foto: Arhiv Planet tv) Arhiv Planet tv
Vir: Nova
1. 5. 2018

Tridesetletna Eva Aljančič, ki v eni izmed gorenjskih gradbenih družb dela kot administratorka, se je vrnila v rodni Kranj, saj se je morala posloviti od šova The Biggest Loser, kjer je izpadla, ker je v svoji skupini izgubila najmanj kilogramov, kljub dodatnim treningom in do grama natančni prehrani.

"Zato sem iz šova odšla z dvignjeno glavo, saj sem vedela, da sem maksimalno delala," je obrazložila Eva, ki nam je zaupala, da je pred tem poskusila številne shujševalne kure. "Bilo je veliko motivacije, ampak ta je padla s pojavom manjše poškodbe, zvila sem si namreč gleženj. Takrat sem se ponovno zredila, saj nisem imela več interesa za športne aktivnosti. To se je zgodilo večkrat," je dejala nasmejana Eva, ki pa se je v šov prijavila za šalo.

V tem času, ko je bila odsotna od najbližjih, so jo vsi še kako pogrešali, kot tudi ona njih, ob vrnitvi domov pa je motivacija z vseh strani izjemna: "Zdaj me nenormalno spodbujajo in pomagajo pri nadaljevanju moje shujševalne poti." Ko vprašanje nanese na ljubezen, je sicer samska Eva nekoliko bolj previdna, saj pravi, da o fantu za zdaj ne razmišlja, saj je trenutno fokusirana na hujšanje, ker želi do avgustovskega rojstnega dne – kar se tiče kilogramov – priti na dvomestno številko. "Definitivno mi bo to uspelo še pred rojstnim dnem. O tem sem stoodstotno prepričana. In po tihem upam, da bo številka izgubljenih kilogramov večja od 30," pravi nekdanja udeleženka, ki je ob vstopu v šov tehtala 126,3 kilograma.

V pogovoru nam je še zaupala, da se ji je zdelo, da se je v shujševalni hiši odlično razumela z Majo ter da sta neke vrste zaveznici, vendar se je na izločilni oddaji pokazalo drugače. "Najbolj me je razjezilo to, da so me sotekmovalke za hrbtom opravljale. To sem videla šele v oddaji. V hiši mi očitanega niso povedale v obraz, najde se sicer tudi kakšna izjema, ki je malo omenila, kaj jo moti. To mi pa trenutno daje še dodatno motivacijo," je zaključila Eva, ki pa je še dodala, da jo prav tako razjezijo tudi takšni in drugačni komentarji na družbenih omrežjih. Tako pač je, ko si enkrat znana osebnost. 

Minus 11,6 kilograma

V oddaji The Biggest Loser je izgubila 11,6 kilograma, šov je, kot pravi, zapustila z dvignjeno glavo, saj je vedela, da je maksimalno delala.

Besedilo: Alesh Maatko // Foto: Planet TV