Eva Boto: Flankira po Sarajevu

Na oddaji, kjer je naša predstavnica Evrovizije gostovala, se je Eva družila tudi s pevcem Harijem Varešinovićem, legendo nekdanje jugoslovanske glasbe. (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lea
18. 5. 2012

Mlada pevka Eva Boto, ki se nadvse pospešeno pripravlja na svoj nastop na letošnji Evroviziji v Bakuju, je do vratu in čez zakopana v delo. In ker njene obveznosti obsegajo tudi predstavitve v državah, ki tako kot Slovenija tekmujejo na Eurosongu, se je Eva prav v nedeljo vrnila iz Sarajeva, kjer je štiri dni prijetno združevala s koristnim.

"Obveznosti je res veliko, a če človek zna, si lahko privošči tudi nekaj razvedrila. Sarajevo je prelepo mesto in uživala sem v lepotah, ki jih ponuja na vsakem koraku. Bila sem gostja v super gledani oddaji Sve u svemu, kar nekaj časa pa smo preživeli skupaj tudi z enim od tamkajšnjih legendarnih glasbenikov," nam je povedala ob vrnitvi Eva, ki je na oddaji bila skupaj z legendarnim Harijem Varešinovićem, poznanim tudi pod imenom Hari Mata Hari.

Ni zamerljiva

"Poleg glasbe sem uživala tudi v lokalnih specialitetah, saj je Sarajevo poznano po tem, da imajo odličen burek, čevapčiče in še kaj, kar je bilo za moj želodček prav dobrodošlo," je še povedala Eva, ki je kljub številnim obveznostim, ki jih je imela, našla tudi nekaj časa za sprehode po mestu.

"Hari je fantastičen človek in vse, kar naredi, je več kot dobro. Pravzaprav mu ne zamerim niti, da mi je že pred časom dal nadimek Botox, ki se je, ne boste verjeli, močno prijel, in to ne le med njegovimi prijatelji, ampak tudi pri nas, v Sloveniji," se je zasmejala Eva, ponosna na to, da zanjo in za Slovenijo prav zaradi dobrega sodelovanja letos navija tudi ena od največjih legend glasbene scene iz nekdanje Jugoslavije.

Priporočamo