Eva Boto: Na koncu dneva ni pomembno to, kar vidijo drugi. Pomembno je to, kar čutiš sam!

Eva Boto: Na koncu dneva ni pomembno to, kar vidijo drugi. Pomembno je to, kar čutiš sam! (foto: Ana Gregorič) Ana Gregorič
17. 3. 2020

Zmagovalka šova Znan obraz ima svoj glas je včeraj pozno popoldne predstavila svojo najnovejšo videozgodbo, ki je je tokrat predstavila v živo, tokrat preko instagram zgodbe, in to kar iz domačega okolja.

Glasbenica, ki je tudi tokrat sodelovala z mladim producentom, Žanom Serčičem, je ob tem strnila nekaj misli ter se dotaknila tudi najbolj aktualne teme, koronavirusa.

"Vem za eno stvar, ki v teh dneh pomaga čisto vsem! Ne pozdravi koronavirusa, zagotovo pa pomaga pri počutju. To je glasba! Zato vam podarjam nekaj mojega, novega! Ljudje rabimo malo pozitive v tem času, pa še zdi se mi, da je pesem popolna za trenutno situacijo, ker govori predvsem o današnjih odnosih, ki so, ob vsem tem tempu življenja, postali na nek način preveč površinski. Nimamo se časa umirit, ne znamo več komunicirat med sabo, po drugi strani pa želimo drugim dokazat – sploh TUKAJ, na socialnih omrežjih, kako smo srečni. Ampak na koncu dneva ni pomembno to, kar vidijo drugi. Pomembno je to, kar čutiš SAM! Kdo te na koncu dneva objame, komu se lahko zaupaš, kdo ti ponudi roko, ko jo potrebuješ. O vsem tem sva skupaj z Žanom Serčičem, producentom in soavtorjem pesmi, razmišljala, ko sva ustvarjala tole pesem in tako tudi spot na nek način predstavlja te moje misli …," je obrazložila Eva.

Priporočamo