Eva Boto odločna: “Dovolj poljubov!”

Vir: Lea
2. 2. 2013

Lepotička med pevkami je dokazala, da ji niti mraz in sneg ne moreta do živega! V Mariboru na eni izmed najlepših lokacij, Pri treh ribnikih, je posnela videospot za pesem Plus in minus, ob tem pa neizmerno uživala in se šobila skoraj tako kot Urška Čepin. »Kaj morem, če pa ob delanju šobic zelo uživam,« se je zasmejala.

Eva Boto je pred nekaj dnevi najprej snemala spot za pesem Plus in minus Pri treh ribnikih, kjer je na lastni koži občutila, kaj pomeni prepevati o minusu. Na dan snemanja je bilo tam namreč minus pet stopinj Celzija. »Kljub mrazu še vedno pravim, da smo se odločili za pravo lokacijo. Okolica je kljub nizkim temperaturam čudovita!« Za štajersko prestolnico pa se je Eva odločila po tehtnem premisleku, saj je bila njena snemalna ekipa iz Maribora.

Zaposlila prijatelja

No, drugi dan pa se je z minusa preselila na plus, kjer je posnela tudi nekaj prisrčno toplih scen. ''Drugi dan smo snemali v Slovenski Bistrici v gradu, družbo pa mi je v spotu delal prijatelj Primož.'' Pa sta se tudi poljubljala? ''Ne, to pa ne. Je bilo tega že pri Silvestrskem poljubu dovolj.'' (smeh)