Eva Boto: Postala čudovita manekenka

Vir: Lea
8. 3. 2012

Mlada pevka Eva Boto, ki bo Slovenijo zastopala na Evroviziji, se je na pobudo uredništva revije Story za en dan prelevila v manekenko.

Eva, ki jo še kar nekaj časa loči do polnoletnosti, je na slikanje v ljubljanskem botaničnem vrtu, ki ga je vodila stilistka Špela Jambrek, prispela v spremstvu očeta in sestre Sanje, ki sta jo zaupala v varne roke izkušenega modnega fotografa Fulvia Grissonija.

“Zamislili smo si nekaj svežega, prepros­tega, naravnega, saj je Eva še zelo mlada, njen stil še ni definiran in tako bomo tudi lažje ujeli kanček njene vedrosti in igrivosti,” nam je zaupala Špela Jambrek, ki je poskrbela, da je projekt slikanja tekel kot namazan, medtem ko je stilist Boris Arivukovič Evo že pripravljal na slikanje.

“Sicer sem se zjutraj počutila nekako drugače, saj sem morala priti povsem brez ličil, a zdaj, preden bomo začeli, je že vse okej. Komaj čakam, da vidim, kaj in kako bomo delali. Ekipa je bila kar skrivnostna glede vsega in sem se jim popolnoma prepustila,” nam je povedal Eva.

“Uf, kako je vroče,” so bile prve Evine besede, ko je vstopila v velikanski prostor, poln tropskih rastlin, ogrevan na tropsko temperaturo in z dodatnim vlaženjem. A vizažistka Nataša Zajc je poskrbela, da se Eva ni preveč ‘topila’, fotograf pa je hitro in z natančnimi navodili mlado pevko v­odil od slike do slike. “Zelo hitro je šlo. Kar sem videla, mi je za zdaj všeč, seveda pa me zanima, kakšen bo končni izdelek. Bilo je simpatično, zabavno in hitro je minilo,” nam je ob koncu povedala Eva.