Eva Boto pred pričetkom šova ZOISG: Želim videti, koliko lahko grem iz svoje cone udobja

Eva Boto pred pričetkom šova ZOISG:  Želim videti, koliko lahko grem iz svoje cone udobja (foto: POP TV) POP TV
19. 9. 2019

V letošnjem šovu Znan obraz ima svoj glas se bo predstavila tudi 24-letna Eva Boto, ki je sicer že - kar mnogi še ne vedo - diplomirana profesorica razrednega pouka, kmalu pa bo magistrica. V prvi oddaji se zgovorna Korošica prelevila v Jenny Lind.

Tik pred pričetkom odmevnega šova nam je glasbenica zaupala, da med svoje največje uspehe na glasbenem področju šteje prav zmago na Emi 2012. "Takrat so se uresničile moje otroške sanje. Še leto pred tem sem ob gledanju finalnega dela oz. nastopa Maje Keuc rekla mami, da bom naslednje leto jaz stala na tistem odru. In res je bilo tako," je povedala Eva Boto.

In česa se najbolj veseli v šovu Znan obraz ima svoj glas? "Po pravici, res vsega. Od vaj do tega, kako bomo izvedeli, koga bomo imitirali, celotnih preobrazb, mask, kostumov, da se bomo lahko ob vsem tem zares vživeli v sam lik. Veselim se nedeljske oddaje in posledično adrenalina, ki bo prisoten. Veselim se smeha, ki ga bo prinesla sama oddaja, vsi nastopajoči, veselim se res vsega, saj sodelujem z odlično ekipo," je odgovorila glasbenica, ki je še dodala, da ji sodelovanje v šovu predstavlja velik izziv. "Želim videti, koliko lahko grem iz svoje cone udobja, da se naučim premagati strah pred tem, kar mi ni tako blizu, prestavlja mi priložnost, da se ljudem predstavim v drugačni luči, kot so me navajeni. Želim si, da me spoznajo. Poleg tega mi predstavlja eno veliko zabavo, kjer bom lahko na nek način prebudila otroka v sebi," je zaključila.

Priporočamo