Eva Breznikar slavi še dva nova uspeha!

1. 11. 2018 | Vir: Nova
Deli
Eva Breznikar slavi še dva nova uspeha! (foto: GORAN ANTLEY)
GORAN ANTLEY

Da obvlada tako eleganco kot rokerski dizajn, smo se pri Evi Breznikar, ki modne dodatke ustvarja pod imenom EvilEve, že prepričali – njene umetnije nosijo tako elegantni Perpetuum Jazzile kot divji Guns N' Roses.

Zdaj pa sta v paru eleganca-rock še dva: nedavno je dih jemajoč nakit glamurozen pripravila za Natalijo Gros, v katerem je zmagovalka oddaje Zvezde plešejo res blestela, in hkrati še kitarski pas za svetovno znanega kitarista Douga Aldricha, ki ga poznamo iz Whitesnake in Dead Daisies. Eva pravi, da je njena skrivnost v tem, da vsak kos v celoti prilagodi tipu in osebnemu stilu naročnika, zato ji slalom med različnimi stili ne predstavlja težav.

“Tudi sama imam rada tako eleganco kot odštekano.” Potem ko so ji že dvakrat zaupali velikani Guns N' Roses, je svetovno znani Doug Aldrich naročil srebrnobel pas. “Navdušen sem! To je najlepši in najbolj kul kitarski pas od vseh, ki jih imam,” ji je napisal v zahvalo. Časa za spanje na lovorikah pa za Evo ni, saj prav te dni pripravlja novo sodelovanje in praznovanje četrto obletnico butika: za Lashbox LA bo ustvarila posebno kolekcijo torbic in jo predstavila na dogodku za noč čarovnic v ljubljanski Kristalni palači.

Fotografija: Goran Antley