Eva Cimbola: O porodu ne želi preveč razmišljati

Eva Cimbola: O porodu ne želi preveč razmišljati (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
19. 8. 2017

Radijska voditeljica Eva Cimbola odšteva tedne do prihoda prvorojenca ali prvorojenke, in ker ve, da bo kot mlada mamica izjemno zaposlena z novorojenčkom, se je odpravila na 'lepotni poseg' še pred porodom. V priljubljenem frizerskem salonu so ji namreč odstranili stare lasne podaljške in poskrbeli, da bo v porodnišnico odšla z novo barvo in dolgo sijočo pričesko.

Eva nosi lasne podaljške že več kot leto dni. "Zanje sem se odločila zato, ker sem imela dolgo zelo kratko frizuro in sem si po nekem času zaželela spremembo. Predvsem pa sem prišla v obdobje, ko sem zelo pogrešala daljše lase. Najprej sem jih podaljšala na bob oziroma malo daljši paž, potem pa me je moja najboljša frizerka Tamara Janža prepričala, da naslednjič poskusiva z daljšimi. Tako kot vedno je punca zadela, jaz pa sem bila z rezultatom zelo zadovoljna," je v smehu povedala Eva, ki redno obiskuje salon Tamarateam, kjer skrbijo, da ima zdrave in lepe lase.

"Pa ne samo za lase, tam poskrbijo se za druženje, odlično kavo in pravo žensko debato," je še dodala plavolaska, ki obožuje spremembe, zato nikoli ne ve, kdaj jo spet prime želja po kakšni bolj drzni potezi. "Zdaj, ko odštevam do poroda in je nov vročinski val, priznam, da imam lase bolj kot ne spete. Ko so mi odstranili stare podaljške, sem bila pravzaprav zelo presenečena, kako dolgi so že moji lasje. Ker bom imela ob dojenčku malo manj časa za takšne stvari in ker mi je moja dolžina že všeč, bo to mogoče celo dovolj. Morda bom potem svoje samo zgostila z nekaj podaljški, bomo videli, kako bo po porodu," je dejala Eva.

Gnezdenje v polnem teku

Radijska voditeljica je priznala, da trenutno zaradi hude vročine več počiva, sicer pa se počuti odlično in si želi, da tako ostane do konca. "Porodnega načrta nimam in tudi ne želim preveč o tem razmišljati, ker se mi zdi, da se je treba prepustiti osebju v porodnišnici. Odločila se sem, da jih bom poskušala čim bolj ubogati in delati, kot bodo rekli. Upam, da bo vse tako, kot mora biti," je povedala plavolaska, ki se kot večina nosečnic v zadnjem trimesečju srečuje s sindromom gnezdenja.

"Ja, zdaj je pa res že prisoten. S Primožem sva začela pripravljati in urejati dom. Najbolj sem vesela, da sva izbrala in domov pripeljala voziček, ki sva ga našla v trgovini Jaguar Car. Pri izbiri nama je bilo res pomembno, da je funkcionalen in da je iz čim bolj naravnih materialov. Vse to sva pri vozičku Anex dobila, pa še zelo nama je všeč," je sklenila voditeljica.

Barbara Majič