Eva Cimbola presenetila oboževalko Petra Graša z zasebnim koncertom

28. 5. 2016

Jasmina Hren je simpatično dekle, ki ji prijatelji pravijo tudi Helena Blagne, saj je podobna znani pevki v mladih letih. Hkrati pa jo tudi odlično oponaša. Nasmejana in zgovorna Jasmina ni imela vedno lahkega življenja, zato se pod njenim nasmehom skriva otožnost.

Eva Cimbola, popoldanska voditeljica na novem Radiu 2, se je odločila, da bo vsaj za nekaj trenutkov to otožnost poskusila pregnati.

Obiskala jo je v baru, v katerem dela in jo odpeljala s seboj v studio Radia 2 pod pretvezo, da so jo sodelavci prijavili na avdicijo za nove imitatorje. Resnica pa je bila popolnoma drugačna. Jasmino je v uredništvu novega ljubljanskega Radia 2 pričakal priljubljeni hrvaški pevec Petar Grašo, ki se je posebej za to priložnosti pripeljal iz Splita. Jasmini je Grašo priredil zasebni koncert, na katerem je odigral večino svojih največjih hitov, ki jih je Jasnima lahko izbirala sama.

Jasmina je ob koncu Evi zaupala, da redko ostane brez besed, a da se je tokrat zgodilo prav to. Ko je izvedela, da za presenečenjem stoji njen mož, pa je potočila tudi nekaj solz sreče.

Eva Cimbola novo presenečenje pripravlja že naslednji teden.

Priporočamo