Eva Irgl je nosila kroj hlač, ki lepo poudari vitek pas in doda pridih luksuznosti

31. 5. 2023
Deli
Eva Irgl je nosila kroj hlač, ki lepo poudari vitek pas in doda pridih luksuznosti (foto: Žiga Živulovič jr./Bobo)
Žiga Živulovič jr./Bobo

Poslanka Eva Irgl ne skriva, da obožuje modo in vse kar je z njo povezano in to je še enkrat več dokazala, ko je prišla danes podpreti Anžeta Logarja ob ustanovitvi društva Platforma Sodelovanja.

Poslanka Eva Irgl je bila od nekdaj znana po svojem izjemnem smislu za modo. Vedno je izstopala med drugimi politiki s svojim edinstvenim slogom, ki je združeval eleganco, prefinjenost in pridih luksuznosti. In tako je bilo tudi na nedavni ustanovitvi novega društva Platforma Sodelovanja, kjer je znova pokazala svoj odličen modni okus.

Eva je bila od nekdaj znana po tem, da je skrbno izbirala svoja oblačila za vsako priložnost. Njena garderoba je polna kakovostnih materialov, krojev, barv in dodatkov, ki izražajo njeno osebnost in samozavest. Vedno je najde način, kako biti primerno oblečena za parlamentarne seje, vendar je hkrati ohranjala svoj unikaten slog.

Tudi njena zadnja modna kombinacija, ko je nosila elegantne zelene hlače, ki so lepo poudarile njen vitek pas, je še enkrat več dokazala, da je njena modna izbira pravilna. Material je hlačam dodal še dodaten pridih luksuznosti in pridih večne elegance in zdelo se je, da so se v njene hlače v hipu številne zaljubile.

Eva je imela vedno edinstveno sposobnost združevanja različnih modnih elementov na način, ki je izražal njeno osebnost in samozavest. Vedno je zna izbrati oblačila, ki poudarijo njeno postavo in ji dodajo šarm. Njen garderobni stil je popolnoma usklajen z njeno javno podobo, ki izžareva moč, inteligenco in zanesljivost. 

Kljub temu da je moda pomemben del njenega življenja pa vedno poudarja, da so njene politične dejavnosti in prizadevanja za dobrobit države na prvem mestu.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas še zanima: Poglejte si, kako pripraviti okusno jed, polnjene paradižnike, recept vas bo navušil!