Eva Irgl: Obkrožena z alfa samci

Vir: Nova
8. 2. 2011

Pred dnevi se je z anonimko o intimnih podvigih poslanca Zvonka Černača takoj pojavilo vprašanje, ali ni on tisti, ki greje posteljo Eve Irgl. Poslanka je zadnje čase namreč precej nasmejana, za kar bi seveda lahko bil vzrok moški. Poslanec Černač pa vsekakor ni njen tip, saj Eva vedno izbira prave alfa samce ...

Žrebec po njenem okusu je vsekakor glasbenik Sašo, s katerim jo je paparac revije Story ujel na parkirišču fitnesa, v dvoje pa sta bila tudi v Koloseju. Eva zagotavlja, da sta le prijatelja, ki raje hodita na fitnes skupaj kot posebej. Sešla naj bi se zato, ker sta bila dogovorjena, da bo ona njemu pomagala pri motivaciji za vadbo. Eva je namreč v izvrstni kondiciji – tudi zato, ker je že prej trenirala v dvoje. Ampak ne s Sašem, temveč z varnostnikom, s katerim naj bi tudi imela strastno razmerje.

Najnovejše govorice, ki se tičejo intimnega življenja naše najlepše poslanke, namreč pričajo, da prijateljuje s Pahorjevim varnostnikom. »Tudi sama sem slišala te govorice,« nam je potrdila Eva. »Verjetno imajo v mislih mojega prijatelja, ki je bil prej tudi Janšev varnostnik. Včasih sva namreč večkrat skupaj tekla. No, saj jaz ga razumem, da je dobro, da ne teče samo s Pahorjem ali Janšo ... hehehe,« se je pošalila Eva.

Priporočamo