Eva Irgl: Spet udeležena v prometni nesreči

Po naših informacijah je bila prva na kraju nesreče oblikovalka Mojca Celin, h kateri je bila Eva takrat tudi namenjena, zato ji je tudi med prvimi sporočila, da je imela nesrečo. (foto: N. Divja) N. Divja
Vir: Nova
14. 2. 2012

Izvedeli smo, da je prejšnji ponedeljek najlepša poslanka Eva Irgl doživela prometno nesrečo. Ko se je nič hudega sluteč odpelj­ala po opravkih, se je namreč vanjo zaletel avto, ki je zapeljal na njeno stran vozišča.

»Eva je bila v velikem šoku,« nam je zaupala prijateljica poslanke SDS, ki jo je Eva poklicala takoj po nesreči, okoli 12. ure. V treh letih je to že druga prometna nesreča, v kateri je bila najlepša poslanka udeleženka. Tudi prvič se je v poslanko zaletelo vozilo, ki je zapeljalo na njeno stran vozišča. Takrat so ugotovili, da je voznica drugega vozila pod vplivom opojnih substanc, tokrat pa je bila za skoraj enako nesrečo bojda kriva poledica. Vozilo se je v Evin avto zaletelo v sprednjo levo stran. V Evinem vozilu pa naj bi se zaradi močnega udarca sprožili dve zračni blazini.

Priporočamo